Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer Spaans in de Heilige Vallei

Onze Spaans School in de Heilige Vallei

Een van onze speciale locaties in Peru is het pittoreske dorp Yanahuara, dat gelegen ligt in het hart van de Heilige Vallei.

Kiezen voor Spaanse lessen in de Heilige Vallei betekent Spaans studeren in rust en weg van het toerisme in Cusco. Yanahuara ligt op ongeveer 60 minuten met de bus van Cusco, tijdens de rit zal je uitzichten met besneeuwde bergtoppen tegenkomen. Het klimaat is iets warmer dan in Cusco, omdat het op een hoogte van 2800 meter ligt.

De AMAUTA school en residentie zijn groot en zijn gelegen tussen mooie groene tuinen. Het terrein is opgedeeld in verschillende ruimtes. Slaapgebouwen, studieruimtes, eetzaal, woonruimte en keuken. De slaapkamers zijn groot en hebben allen een eigen badkamer. De loungekamer heeft een pooltafel, ideaal om te relaxen!

Spaans studenten in de Heilige Vallei brengt je naar het hart van de Incacultuur en geeft je gemakkelijk toegang tot de meest belangrijke archeologische bezichtigingen als Ollantaytambo, Chinchero, Pisac, Moras en Moray. Er zijn vele pre-Spaanse archeologische monumenten die gebouwd zijn door verschillende Incastammen en die verschillende betekenissen en doeleinden hebben. Spaanse lessen zullen in de morgen of in de middag plaatsvinden en geeft je de tijd om in het andere dagdeel de heilige Vallei te verkennen; wandelend, fietsend, te paard of met een ATV (quad).

Een week Spaanse lessen in de Heilige Vallei is inclusied transport vanaf Cusco, accommodatie, alle maaltijden en Spaanse lessen. Studenten die al gestudeerd hebben in de Heilige Vallei zijn allemaal erg enthousiast terugkomen waardoor wij een weekje hier zeker aanraden!

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website