Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer Spaans in Lima

Leer Spaans in Lima Stad Lima

Lima, de hoofdstad en ook wel de Stad van de Koningen genoemd, heeft een rijk cultureel erfgoed en een modern stedelijke mentaliteit. De stad heeft verschillende gezichten, van de levendig geschilderde koloniale architectuur in het centrum van de stad, tot de geïmproviseerde huizen gebouwd op de droge glooiende heuvels aan de rand, maar de stad heeft ook moderne winkelcentra, pleinen en bankgebouwen. Er is voor elk wat wils in Lima.

UNESCO heeft de architectuur in het centrum als een World Heritage Site benoemd. Fijnproevers beoordelen de Peruviaanse keuken als een van de meest verscheidene en originele in de wereld, en de bruisende muziek-en kunstlocaties zorgen voor een bruisend nachtleven. Er is altijd wel een museum te bezichtigen, een kunstgalerie te bezoeken of een nachtclub om te gaan feesten. Lima is de natuurlijke springplank voor de rest van je reis, met zijn centraal gelegen locatie aan de Pacifische kust uitstekende weg, trein- en vliegtuigverbindingen met de rest van Peru en geheel Zuid-Amerika.

Miraflores

Miraflores, Lima PeruPanoramische foto van Miraflores

Onze partnerschool in Lima is gevestigd in Miraflores, een van de mooiste wijken in Lima. Deze wijk van de stad is een prachtige plek om te beginnen met het leren over de unieke geschiedenis en cultuur van het land. Het centrale plein van Miraflores, op slechts een korte loopafstand van de school, is gemakkelijk te vinden. Verkenning van de tientallen nabijgelegen restaurants, cafés, winkels, parken en hotels is een zeer aangename kennismaking met deze unieke stad.

Neem contact met ons op

Spaanse Cursus in Lima

Spaanse School in Lima, PeruSpaanse les in Lima, Peru

Onze AMAUTA partnerschool biedt een gecertificeerde academische programma in een vriendelijke sfeer aan. Het intensieve programma stelt de studenten de hele dag, en elke dag bloot aan de Spaanse taal en Peruviaanse cultuur.

Door het bijwonen van intensieve lessen Spaans (en het leven bij een Peruviaanse familie voor degenen die dat wensen te doen), hebben de studenten een unieke kans om de taal zich zo snel mogelijk meester te maken. Het academische programma is geaccrediteerd door het Peruviaanse Ministerie van Onderwijs. De omvang van de school stelt ons in staat om een goed gestructureerd leerprogramma aan te bieden met waarborging voor individuele aandacht voor elke student. De vriendelijke sfeer is een hoogtepunt voor veel van onze oud-studenten.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website