Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer Spaans in Tambopata

Leer Spaans in Tambopata

Ons programma, Spaans in het Regenwoud, biedt een unieke mogelijkheid om Spaans te leren in de Peruviaanse Amazonegebied; het Nationale Park van Tambopata.

Tambopata staat internationaal bekend als een van de meest biodiverse gebieden op aarde. Het is een groen paradijs dat vooral bekend staat om zijn apen, reuze rivierotters, zwarte kaaimannen, capibaras, tapirs en honderden vogelsoorten. Het Tambopata Reservaat is ook bekend om zijn diversiteit aan dieren in het wild. ‘s Werelds grootste mineraal ara-liksteen is hier te vinden waar honderden papegaaien, ara’s en parkieten dagelijks samenkomen om zich er te goed aan te doen. Ontdek deze wonderbaarlijke wereld met ons, en leer ook over de inheemse volkeren die in kleine gemeenschappen langs de Tambopatarivier wonen.

Het Sandovalmeer is een uitzonderlijke plek om de grote diversiteit van wilde dieren te observeren zoals ara’s, papegaaien, gazelles, kaaimannen, schildpadden en reuzenotters.

De ara-liksteen bevindt zich aan de linkerzijde van de Tambopatarivier. Het staat bekend om al zijn wilde dieren, en wordt beschouwd als de grootste in het Peruviaanse Amazonegebied omdat honderden papegaaien, ara’s en parkieten elkaar daar ontmoeten om eten. Het Tambopata National Park bestaat uit 1,5 miljoen ha de regio’s Madre de Dios en Puno.

Groepslessen worden aangeboden in combinatie met excursies in de jungle onder begeleiding van een ervaren gids. Gedeeltes van de conversatielessen zullen aangepast worden aan de omgeving en het bestuderen van de ecologie van het prachtige regenwoud van Tambopata. AMAUTA docenten uit Cusco zullen de studenten gedurende hun hele reis vergezellen.

Onze lodge is ongeveer één uur per boot van Puerto Maldonado, en het is gelegen in het prachtige regenwoud langs de Tambopatarivier. Er zijn 24 ruime bungalows met panoramisch uitzicht en privé-badkamers terug te vinden. De lodge ligt in een mooie omgeving en er is een grote gemeenschappelijke kamer en een zwembad.

Er ligt 900 hectare land om de lodge heen dat duizenden kilometers aan paden aanbiedt aan nieuwsgierige avonturiers om de diversiteit van de jungle te ontdekken.

Een week Spaanse les in het regenwoud van Tambopata is inclusief vervoer vanaf het vliegveld van Puerto Maldonado naar de lodge, accommodatie, alle maaltijden, dagelijkse activiteiten en excursies en natuurlijk de Spaanse lessen!

Begin data 2019:

Maa 31, Mei 5, Jun 2, Jun 30, Jul 14, Aug 11, Sep 1, Okt 13, Nov 3 - 2019

Meer foto´s van de Spaanse cursus in Tambopata
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website