SPAANS IN URUGUAY
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer Spaans in Uruguay

Spaans Studeren in UruguayLeer Spaans in Uruguay

Begrensd door Argentinië en Brazilië en door de grote rivieren én de Atlantische Oceaan, is Uruguay gelegen in een bevoorrechte omgeving in Zuid-Amerika. De zuivere witte zandstranden, de duinen en inhammen, en de kleine baaien met rustige wateren verbazen mensen. Door het uitstekende klimaat, is Uruguay een perfecte plek om elk moment van het jaar te bezoeken, en de uitstekende weersomstandigheden maakt het een nog perfecte plek om Spaans te studeren. De gemiddelde temperatuur in de zomer is 25 º C of 78 º F en in de winter 12 º C of 53 º.

Spaans is de enige taal die wordt gesproken in het hele land, dit toont de uniformiteit van de bevolking aan en de culturele en etnische eenheid - eigenschappen die hebben bijgedragen om een tolerant en democratisch land te ontwikkelen. Onlangs is Montevideo, de hoofdstad van Uruguay, uitgeroepen tot de tweede veiligste hoofdstad. Naast beveiliging is er ook een uitstekende gezondheidszorg aanwezig in Uruguay en een volledig sanitair systeem.

Montevideo is een van de weinige continentale hoofdsteden met een ring van stranden die opgenomen zijn in het stedelijk landschap. Dit geeft de stad een speciaal karakter en een opmerkelijk uiterlijk, en dient als een "zuiverende long". De stad onderhoudt historische getuigenissen, zowel in zijn oude en nieuwe sectoren. Oude herenhuizen die ooit toebehoorden aan belangrijke burgers zijn omgebouwd tot musea en prachtige monumenten. Het Wetgevende Paleis, de talloze pleinen, promenades, sculpturen en brede lanen trekken onmiddellijk de aandacht van de bezoekers vanwege de harmonie tussen vorm en elegantie.

Al deze wonderen worden aangevuld met grote parken, die worden gebruikt voor culturele evenementen, beurzen, markten of het Montevidiaans Carnaval, dat langer duurt dan 40 dagen. De eerste klasse haven is een magneet die zich concentreert op de commerciële, industriële en culturele ontwikkeling van het hele land, en is de toegangspoort tot diverse toeristische attracties in het land.

Montevideo is een mooie groene stad, die ook een breed scala aan culturele en sportieve activiteiten aanbiedt. Er zijn veel uitstekende sportclubs, waar bezoekers een babbeltje met elkaar kunnen slaan en tijd doorbrengen met de lokale bevolking. Wanneer je ervoor kiest om Spaans te studeren in Montevideo, dan krijg je de kans om vertrouwd te raken met alles wat Uruguay te bieden heeft.

Onze partnerschool in Montevideo is gelegen in "Parque Rodo", een bekende, rustige omgeving, op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad. Het is in een mooi, oud huis met grote klaslokalen, een bibliotheek, een volledig uitgeruste keuken, een gemeenschappelijke ruimte en een terras, en de residentie is gelegen op de tweede verdieping. Zorg ervoor dat je een paar weken van te voren een kamer reserveert, aangezien de residentie volgeboekt kan zijn! Onze Spaanse lessen worden geheel in het Spaanse gegeven (er komt dus geen Engels aan te pas) en ook het hele jaar door. Er is een maximum van 6 studenten per klas, en de lessen worden aangeboden op alle niveaus, zodat wij je kunnen koppelen aan de juiste cursus Spaans.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website