SPAANS IN URUGUAY
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer Spaans in Montevideo

Leer Spaans in Montevideo Leer Spaans in Montevideo

Begrensd door de enorme gebieden van Argentinië en Brazilië, door de grote rivieren en door de Atlantische Oceaan, is Uruguay gelegen in een bevoorrechte omgeving in Zuid-Amerika. Mensen zijn verbaasd door de witte zandstranden, de duinen afgewisseld met kreken en zijn kleine baaien met rustige wateren. Montevideo, de hoofdstad, is een van de enige continentale hoofdsteden met een ring van stranden opgenomen in het stedelijk landschap. Deze unieke functie geeft de stad een speciaal karakter en uiterlijk en dient als een "zuiverende long". De stad onderhoudt historische getuigenissen, oude herenhuizen die ooit toebehoorde aan belangrijke burgers die zijn omgezet in musea en prachtige monumenten. De Wetgevende Palace, talloze pleinen, promenades, sculpturen en brede lanen trekken onmiddellijk de aandacht van de bezoekers. Dit alles wordt aangevuld met grote parken die worden gebruikt voor culturele evenementen, beurzen, markten of de Montevidean Carnaval.

Cursus Spaans

Cursus Spaans in MontevideoCursus Spaans in Montevideo

Deelnemen aan een cursus Spaans op onze partnerschool in Montevideo betekent niet alleen het leren van Spaans naar een bekwaam niveau, maar ook het beoefenen van je favoriete sport, mensen ontmoeten en meer te leren over de Uruguayaanse levensstijl.

De school is gelegen in "Parque Rodo" een bekende, rustige omgeving op slechts 5 minuten loopafstand van de stad. De school is in een mooi, oud huis met grote klaslokalen, een bibliotheek, een volledig uitgeruste keuken, een gemeenschappelijke ruimte en een terras. De school residentie is gelegen op de tweede verdieping. Zorg ervoor dat je een paar weken van te voren een kamer reserveert, aangezien de residentie volgeboekt kan zijn! Onze Spaanse lessen worden geheel in het Spaans gegeven (onderdompeling methode) en ook het hele jaar door. Er wordt een maximum van 6 studenten per klas toegestaan. De lessen worden aangeboden op alle niveaus en op het einde zal een certificaat worden toegekend.

Meer fotos van Montevideo
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website