AMAUTA Spanish School met top bestemmingen in Peru en Argentinië
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Cursus Spaans in Peru en Argentinië!

Het Spaanse taalinstituut AMAUTA in Peru en Argentinië, biedt je de unieke mogelijkheid om Spaans te studeren, terwijl je de Zuid-Amerikaanse cultuur van binnenuit beleeft! Onze ervaren docenten die je Spaans zullen leren, maken gebruik van de meest moderne technieken, en benadrukken dat de lessen Spaans, die gegeven worden op een interactieve wijze, een beproefde methode zijn om het Spaans onder de knie te krijgen.

Je kan Spaans studeren in onze AMAUTA scholen in Cusco, de voormalige hoofdstad van het Incarijk in Peru, en verder kan je ook Spaans leren in het kosmopolitische Buenos Aires in Argentinië. Van groepslessen Spaans tot individuele lessen Spaans, zowel in het regenwoud als in de Heilige Vallei (de Valle Sagrado of ook wel Sacred Valley genoemd) van de Inca’s, AMAUTA Spanish School biedt je de flexibiliteit om Spaans te studeren hoe én waar je wil. Bij AMAUTA begrijpen we dat het leven meer is dan alleen maar Spaans leren in de klas, dus hebben we er hard aan gewerkt om je een overvloed aan keuze aan te bieden, zodat je het maximum uit je studies Spaans in Peru of Argentinië kan halen!

AMAUTA Spanish School biedt zowel in Peru als Argentinië gratis extra culturele activiteiten aan, zoals danslessen (tango en salsa), traditionele muzieklessen, en zelfs kooklessen. Deze aanvullende cursussen maken van AMAUTA Spanish School een unieke en educatieve bestemming, in zowel Peru als in Argentinië. AMAUTA’s accommodaties, vrijwilligersprojecten en stagemogelijkheden in Zuid-Amerika maken het mogelijk om écht deel uit te maken van de gemeenschap waarin je leeft, en het is bovendien een geweldige manier om snel je Spaans te verbeteren!

Als je op zoek bent naar een fantastische, Spaanstalige uitwisseling en je wil Spaans leren in Peru of Spaans studeren in Argentinië, biedt AMAUTA je deze unieke mogelijkheid!

Wat onze studenten zeggen…
Karina The last testimony of our spanish student

Bij AMAUTA Spanish School was ik onder de indruk van de kwaliteit van het onderwijs, de vriendelijke en professionele medewerkers en de wereldwijde diversiteit van de studenten. ... read more

Uit: Other country
Datum: 18 Feb 2020
Karina


Anneli The last testimony of our spanish student

Mijn naam is Anneli en ik ben 57 jaar oud. Ik kom uit Finland maar ik woon in Zweden. Ik heb twee weken doorgebracht op de AMAUTA Spanish School in november 2019.

De school ... read more

Uit: Other country
Datum: 13 Jan 2020
Anneli


 • Leer Spaans in Peru  AMAUTA Spanish School in Peru

  Onze Spaanse taalschool in Peru is gevestigd in het prachtige Cusco, de voormalige hoofdstad van het Inca Rijk, dicht bij de wereldberoemde verloren stad van de Inca's, Machu Picchu. Onze Spaanse taalprogramma's in Peru worden gegeven op drie verschillende locaties: begin je Spaanse lessen in de stad Cusco, en zet ze vervolgens voort in de Heilige Vallei van de Inca's (Sacred Valley) of in het Amazone regenwoud van Tambopata. Wij bieden ook een lesprogramma aan op de Spaanse school in Lima, onze partner in de hoofdstad van Peru.

  Onze locaties in Peru:
 • Niveaus Spaans

  Niveaus Spaans
  Verschillende niveaus Spaans

  Bij AMAUTA werken we met 4 verschillende niveaus, gebaseerd op onze eigen ervaring en in overeenstemming met het leerplan van Instituto Cervantes en de equivalenten van de Europese raad. Deze niveaus zijn zijn de volgende: beginner, halfgevorderd, gevorderd en vergevorderd. Al deze niveaus hebben ook weer hun eigen sub-niveaus.

  - Spaans voor beginners
  - Spaans voor halfgevorderden
  - Spaans voor gevorderden
  - Spaans voor vergevorderden

  AMAUTA Vrijwilligerswerk Programma

  AMAUTA Vrijwilligerswerk Programma
  Vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika

  Het vrijwilligerswerk programma van Amauta biedt je de unieke mogelijkheid aan om te wonen en te werken in Peru of Argentinië. Terwijl je als student de rijke culturele verschillen ervaart, ben je ondertussen ook bezig met het verbeteren van je Spaans. Dankzij het programma vrijwilligerswerk in Argentinie of Peru kunnen AMAUTA en haar studenten een bijdrage leveren aan de Latijns-Amerikaanse samenleving en diegene helpen die het het meest nodig hebben. Het vrijwilligerswerk kan een zeer waardevolle ervaring worden, wanneer je ziet dat jouw werk echt iets heeft kunnen betekenen.

  Verschillende opties voor het vrijwilligerswerk programma:
  - Standaard Vrijwilligerswerk Programma
  - AMAUTA stageplek programma
  - Vrijwilligerwerk en beschikbare stageplaatsen
 • Spaanse oefeningen

  Spaanse oefeningen
  Bij AMAUTA Spanish School organiseren we niet alleen Spaanse les op onze scholen. Kijk ook eens onder de menus ´Spaanse Grammatica´, ´Spaanse Woorden´, ´Spaanse Zinnen´ en ´Spaanse Spelletjes´. Deze paginas staan vol met oefeningen om Spaanse werkwoorden en vocabulaire te leren en om je Spaans te verbeteren. Studeer Spaans online en oefen in je eigen tempo met verschillende oefeningen. Bekijk ook eens onze pagina ´meertalige Spaanse Woorden Overlevingsboek´, die zal je zeker af en toe goed van pas komen! Bereid jezelf voor op je Spaanse lessen in Argentinië of Peru bij AMAUTA en haal zo het meest uit de lessen.

  Latijns-Amerikaanse wetenswaardigheden

  Leer in Latijnse cultuur Spaans

  Leer meer over de cultuur van Zuid Amerika en Spaanstalige landen: informatie over Cinema, Literatuur, Muziek, Biografie, Recepten.

  Latijns-Amerikaanse Cinema

  Sinopsis voor elke Hispano-Amerikaanse film, regisseurs, actrices en acteurs, biografieën.meer

  Latijns-Amerikaanse Literatuur

  Latijns-Amerikaanse literatuur kreeg bekendheid tijdens de sixties, toen het Magische Realisme van auteurs…meer

  Latijns-Amerikaanse Recepten

  De meest gevarieerde Latijns-Amerikaanse recepten zoals Drankjes & Cocktails, Salades...meer

  Latijns-Amerikaanse Liedjes

  Hier vind je de meest bekende Latijns-Amerikaanse artiesten en hun international hits. meer

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Vind ons ook hier:
add chat to your website
AMAUTA

We zijn er zeker van dat velen van jullie vragen hebben over de status van onze Spaanse School in de nasleep van het Coronavirus. Peru bevindt zich momenteel in een noodtoestand met een strikt "blijf thuis" -beleid zonder commerciële vluchten in en uit het land.

Op dit moment ondersteunen en respecteren we de Peruaanse regering. Zonder officiële bevestiging over wanneer commerciële vluchten en toerisme weer open gaan, kunnen we geen persoonlijke Spaanse lessen of vrijwilligerswerk aanbieden.

Gelukkig worden er wel heel veel Spaanse lessen Online geboekt. Neem contact met ons op als je vragen hebt; wij ontwerpen en maken graag het perfecte online programma voor jou!

Als je een Spaans taalprogramma in Peru wilt reserveren voor later, kan je nu boeken en later betalen, zonder aanbetalingen en met gratis annulering tot 30 dagen voor vertrek. We hopen dat je je droom om Spaans te studeren in Peru niet opgeeft.

We zullen jullie met open armen verwelkomen wanneer de tijd daar is.

We hopen dat jullie allemaal gezond blijven, blijven leren en je geest actief houden!

Met liefde,
Het AMAUTA-team