Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Prijslijst en Inschrijf (2021): Amauta Spanish School - Buenos Aires, Argentina

ALGEMENE VOORWAARDEN

Alle boekingen zijn strikt persoonlijk en, en kunnen niet worden doorgegeven aan derden.
AMAUTA Spanish Schools aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gevallen van overmacht (volgens de wet) of voor acties van studenten.
AMAUTA Spanish Schools is niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendomen die worden achtergelaten in het schoolgebouw, in de residentie, in de studenten flats, bij het reisbureau of bij de gastgezinnen.
Bij de formalisering van de inschrijving voor een cursus (en accommodatie) gaan studenten akkoord met de Algemene Voorwaarden en betaalmethodes, evenals de normen en waarden, regels en garanties van AMAUTA Spanish Schools.

ACCOMMODATIE / HUISVESTING

De kosten van eventuele aangebrachte schade worden bij de student in rekening gebracht.
In het hoogseizoen kan de studentenresidentie worden vervangen door een andere accommodatie van dezelfde kwaliteit en prijsklasse.
Als er schade is, en niemand is direct verantwoordelijk, zullen we de kosten van reparaties verdelen onder alle studenten in de accommodatie.
In het geval dat de studentenwoningen, appartementen en families zijn volgeboekt, dan kunnen de deelnemers in andere type accommodatie van dezelfde kwaliteit verblijven.
AMAUTA Spanish Schoosl is niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendommen die worden achtergelaten in de studenten accommodaties of bij de gastgezinnen.

SPAANSE LESSEN

In het hoogseizoen kunnen sommige lessen in klaslokalen buiten onze schoolgebouwen worden gegeven.
AMAUTA Spanish Schools behoudt zich het recht om het tijdschema voor de klassen uit te breiden tot 21:00.
Het is niet mogelijk om klassen in te halen als gevolg van ziekte.
Er zijn geen lessen op nationale feestdagen (zie: prijslijst). De gemiste lessen worden vervangen door een culturele activiteit op dezelfde dag (een lezing bijvoorbeeld). Lessen kunnen niet worden ingehaald en worden niet terugbetaald.

VERZEKERING

Wij raden alle studenten aan om een reis- of medische verzekering in hun eigen land af te sluiten. Als leerlingen deelnemen aan het programma Spaans en Avontuur of Spaans en Excursies, dan hebben zijzelf de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de reis- of medische verzekering de activiteit of sport waarin zij deelnemen, dekt.
AMAUTA behoudt het recht om naar een verzekeringspolis te vragen als bewijs.

SPAANS en AVONTUUR (PERU)

Paragliding, bergbeklimmen en raften zijn erg avontuurlijke activiteiten met risico’s. AMAUTA Spanish Schools kan geen veiligheid garanderen voor de deelnemers. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of voor bezittingen van de klant die verloren zijn gegaan of beschadigd.
AMAUTA Spanish School en partnerorganisaties die deze avontuurlijke reizen organiseren, behouden het recht om ze te annuleren of te wijzigen reis als gevolg moeilijke van rivier-, weg-, of weersomstandigheden of omwille van het politieke klimaat. Ook heeft AMAUTA het recht om een reis, als gevolg van opdrachtgeverongeschiktheid, te annuleren als gevolg van leeftijd, slechte gezondheid, slechte conditie, vergiftiging etc. Elke gemiste les, als gevolg van de hierboven vermelde incidenten (bijvoorbeeld weersomstandigheden of politieke klimaat) kunnen niet worden terugbetaald of gerecupereerd.

VRIJWILLIGERSPROJECTEN

De beslissing over de acceptatie van een student in een project zal uiteindelijk worden genomen door de organisatie zelf, daarom zijn alle plaatsingen onder voorbehoud.
Het definitieve contract tussen AMAUTA, de ontvangende organisatie en de vrijwilliger zal worden ondertekend bij aankomst.
Het is niet mogelijk om van projecten te veranderen (dat wil zeggen, te gaan werken op een ander project) als je eenmaal begonnen bent, tenzij je onverenigbare problemen hebt op je eerste project. Als we je in een tweede project plaatsen, dan moet je de vrijwilligersbijdrage nog een keer betalen (dit is exclusief de wijzigingskosten).
Er wordt verwacht dat je er tot het einde van je plaatsing werkt; als je stopt met werken, zal er geen terugbetaling van je accommodatie zijn, noch de vrijwilligersbijdrage kunnen we terugbetalen.

VISA

Studenten uit West-Europa, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland of Australië hebben geen visum nodig om Peru binnen te komen, maar alle studenten zijn zelf verantwoordelijk om specifieke gevallen na te vragen.
Studenten uit andere landen dienen zichzelf te informeren over het verkrijgen van een visum bij de ambassade of het consulaat. Het document van bewijs van inschrijving, dat vereist is voor het visum, kan alleen worden afgegeven door AMAUTA als het inschrijvingsformulier is ontvangen, en het voorschot van $250 per persoon is betaald.

TOELATING OF UITWIJZING

AMAUTA Spanish Schools behoudt zich het recht om het programma van de student te annuleren als, op de dag van hun aankomst, ze het totale bedrag van de Spaanse cursus, huisvesting en andere diensten niet hebben betaald.
AMAUTA Spanish Schools kan de gratis ophaalservice niet garanderen indien de vluchtgegevens niet worden bevestigd ten minste 48 uur voor aankomst, of als last-minute wijzigingen worden aangebracht (ook als het niet de schuld is van de student, maar van de luchtvaartmaatschappij).
In het geval van een ernstige overtreding, herhaald slecht gedrag of een overtreding van Peruviaanse wetten, wordt de student geschorst van school en accommodatie. Het contract met AMAUTA Spanish Schools zal worden geannuleerd zonder recht op enige terugbetaling.
In het geval van schade die is toegebracht aan derden, worden alle gedeclareerde kosten van AMAUTA Spanish Schools, die afkomstig zijn uit het hierboven genoemde incident, in rekening gebracht aan de student, die geen recht zal hebben op latere aanspraken.

TERUGBETALING BELEID en ANNULERINGEN *

Voor aankomst
 • Annuleringen* voor aankomst worden alleen schriftelijk geaccepteerd en tot zes weken voor aankomst geaccepteerd, er worden dan geen kosten in rekening gebracht *.
 • Bij annulering, voorafgaand aan de laatste drie weken voor aankomst, wordt er eenmaal het inschrijvingsgeld in rekening gebracht (voor zowel Peru als Argentinië), plus de prijs van de eerste week accommodatie.
 • Bij annuleringen in de laatste drie weken tot 72 uur voor aankomst (hierbij tellen we alleen werkdagen, zaterdag en zondag telt niet mee!), wordt tweemaal het inschrijvingsgeld in rekening gebracht plus de eerste week accommodatie bij een gastgezin (Peru en Argentinië), in het studentenhuis (alleen Peru), en de eerste twee weken onderdak in het studentenhuis in Argentinië.
 • Bij annuleringen binnen 72 uur voor aankomst (hierbij tellen we alleen werkdagen, zaterdag en zondag telt niet mee!), tellen de voorwaarden die hieronder vermeldt staat onder ‘na aankomst’; maar, we passen dit alleen toe op de eerste drie weken van het totale verblijf. De overige weken zullen uiterlijk 30 dagen naar de oorspronkelijke einddatum van de cursus gerestitueerd worden, via de bank, kredietkaart, of PayPal.

* uitgezonderd van annuleringen zoals hierboven vermeldt zijn: vluchten, hotels, trein- of bustickets, inkomkaartjes, tours en excursies, Spaans op speciale locaties en alle Spaanse cursussen en accommodaties voor groepen. Deze zullen altijd 100% betaald moeten worden **.

**Uitzonderingen op deze verplichten kunnen onderhandeld en besproken worden waar het vluchten, hotels, bus – of treintickets, inkomkaartjes en tours of excursies betreft, maar de uitkomst is 100% afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden van de derde partij (vluchtmaatschappij, hotels, trein en busbedrijven, reisbureaus en andere providers).

Na aankomst
 • Geld voor cursus en / of accommodatie zal niet worden terugbetaald zodra de cursus is gestart. De enige uitzondering hierop zijn aantoonbare gevallen van ernstige ziekte of een andere serieuze kwestie zoals een nieuwe baan, de verplichting om militaire dienst te doen, of zwangerschap.
In geval van annulering als gevolg van een ernstige ziekte of een andere serieuze kwestie zijn de volgende procedures van toepassing:
 • Annuleringen worden uitsluitend schriftelijk geaccepteerd.
 • In geval van ziekte of zwangerschap, zien wij graag een medische verklaring die zal worden beoordeeld en bevestigd door onze schoolarts.
 • In het geval van het werk of militaire dienst, moet ook een schriftelijke verklaring worden voorgedragen.
 • AMAUTA will evaluate the situation and will consider a partial refund with a maximum of 50% for weeks that have not commenced yet (in other words, for complete weeks left), with the exception of the first two (complete) two weeks following the moment of the announcement of the cancellation request. (Except: see what's excluded below).

AMAUTA vergoedt dit bedrag uiterlijk 30 dagen na de oorspronkelijke einddatum van de cursus, door een overschrijving via de bank, via PayPal of via creditcard.

* Uitgezonderd van annuleringen in geval van ernstige ziekte of een andere serieuze kwestie zijn: vluchten, hotels, trein- of bustickets, toegangskaartjes, tours en excursies, Spaans op locaties, alle Spaanse cursussen en accommodaties voor groepen. Deze zullen altijd 100% betaald moeten worden. ** evenals het inschrijfgeld en de vrijwilligersbijdrage en de reeds genoten services en incomplete weken die over zouden blijven.

** Uitzonderingen op deze verplichten kunnen onderhandeld en besproken worden waar het vluchten, hotels, bus – of treintickets, toegangskaartjes en tours of excursies betreft, maar de uitkomst is 100% afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden van de derde partij (vluchtmaatschappijen, hotels, trein en busbedrijven, reisbureaus en andere providers).

WIJZIGINGEN

Er wordt een vergoeding (zie prijslijst) gevraagd voor alle veranderingen die worden gedaan in de programma's, vrijwilligersprojecten, data en / of verblijf na aankomst. Alle wijzigingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. En kunnen pas vanaf de eerst volgende week doorgevoerd worden.

AUTEURSRECHT

AMAUTA Spanish School behoudt zich het recht om alle mogelijke foto’s die zijn gemaakt tijdens het verblijf van de student te gebruiken, tenzij de student uitdrukkelijk toestemming weigert en dit ons schriftelijk laat weten.

BETALINGEN

De betalingen moeten uiterlijk op de eerste schooldag voldaan worden. Informeer naar onze betalingsopties voor en bij aankomst per e-mail.

FEESTDAGEN

Nationale Feestdagen
Jan 1, Apr 2, Mei 1, Jun 3, Jun 24, Jun 29, Jul 28, Jul 29, Aug 30, Okt 8, Nov 1, Dec 8, Dec 24 na 14:00, Dec 25, Dec 31 na 14:00.

Er zijn geen lessen op nationale feestdagen. De gemiste lessen worden vervangen door een speciale activiteit op dezelfde dag. Lessen kunnen niet worden gerecupereerd of ingehaald, en worden niet terugbetaald.

Nationale Feestdagen Argentina 2020
Jan 1; Maa 2, 3, 24; Apr 2, 10; Mei 1, 25; Jun 17, 20; Jul 9; Aug 17; Okt 12; Nov 18; Dec 8; Dec 24 na 14:00, Dec 25 en Dec 31 na 14:00.

Er zijn geen lessen op nationale feestdagen. De gemiste lessen worden op een andere weekdag ingehaald.

Dos Manos
 • Alle excursies worden georganiseerd door onze eigen touroperator, Dos Manos.
 • Ga naar www.dosmanosperu.com voor alle informatie betreffende excursies.
 • Alle prijzen zijn in USD en gelden voor het gehele jaar 2021.
 • Alle programma’s zijn onderheven aan veranderingen.
 • AMAUTA kan niet aansprakelijk worden gesteld voor drukfouten.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website