Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer de Latijnse-Cultuur kennen in het Spaans

Latijns-Amerikaanse films

Latijns-Amerikaanse films
Van filmmakers als Glauber Rocha (Brazilië) naar Octavio Getino (Argentinië) heeft de Latijns-Amerikaanse bioscoop de harten en geesten veroverd van mensen over de hele wereld. De meest beroemde films van de Latijns-Amerikaanse bioscoop zijn hoogst waarschijnlijk Mexicaanse films, maar Argentinië, Brazilië en Cuba zijn ook belangrijke productiecentra’s.

Latijns-Amerikaanse literatuur

Latijns-Amerikaanse literatuur
Mondelinge en schriftelijke literatuur spelen een geïntegreerd onderdeel in de Latijns-Amerikaanse cultuur. Tijdens 1960 katapulteerde de schrijfstijl "magisch realisme" van Latijns-Amerikaanse literatuur naar een internationaal succes en wordt vaak geassocieerd met de auteur Gabriel Garcia Marquez(Colombia).

Latijns-Amerikaanse muziek

Latijns-Amerikaanse muziek
Latijns-Amerikaanse muziek omvat veel landen en stijlen. De levendige ritmes in het noorden van Mexico, de symfonieën van Heitor Villa-Lobos, en de mooie geluiden van de Andes-fluit zorgen ervoor dat de rijke variëteit van de Latijns-Amerikaanse muziek iets is waarvan iedereen kan genieten.

Latijns-Amerikaanse Biografie

Latijns-Amerikaanse Biografie
In de volgende paragraaf vind je een aantal biografieën die je iets vertellen over het leven van verschillende beroemde Peruanen. Er zijn er veel meer dan je in eerste instantie zou denken: Vargas Llosa, Cesar Vallejo, en Jaime Baily zijn slechts enkele van de beroemde schrijvers die uit Peru komen. Eva Ayllon is de over de hele wereld bekend voor haar zangstem, en Alberto Fujimori en Javier Perez de Cuellar hebben veel aandacht gebracht aan Peru door hun rol in de politiek.

Latijns-Amerikaanse Recepten

Latijns-Amerikaanse Recepten
Er is een enorme geschiedenis over de Peruaanse keuken en het wordt steeds populairder over de hele wereld. De invloeden van verschillende culturen - Inca, Spaans, Afrikanen, Chinezen, Kantonees, Japans en Italiaans, om maar enkelen te noemen - heeft gezorgd voor een prachtige infusie van smaken en een variëteit aan Peruaanse gerechten.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274