Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Onderdak Taalcursus Spaans

Accommodations

Geschikte accommodatie is een essentieel onderdeel van een professioneel programma Spaans, omdat je omgeving de manier en snelheid waarmee je leert beïnvloedt.

Dit is de reden dat AMAUTA verschillende soorten accommodatie aanbiedt. Je kan kiezen om bij een lokale familie te verblijven, of in ons studentenhuis of juist in een studenten appartement. Je kan ook je eigen accommodatie regelen, indien je dit wil. Echter raden wij het hele pakket aan om so het maximale uit je Spaanse leeromgeving te halen. De ervaring om bij een lokale familie te wonen of met andere studenten in hetzelfde gebouw te slapen geeft je beduidend meer mogelijkheden om je Spaans te oefenen.

Wat is het beste voor jou? Dit hangt af van jouw persoonlijkheid en de manier waarop jij jouw tijd in Zuid-Amerika wil doorbrengen. Je kan ook verschillende opties combineren, als je het leuk vindt om beide opties uit te proberen.

We hebben verschillende accommodatie mogelijkheden op elk van onze locaties.

Alle accommodatie opties lopen vanaf de check-in op zondag tot check-out op zaterdag. Mocht je extra dagen willen boeken (voor of na de cursus) dan kan dit geregeld worden.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website