AMAUTA Maaltijden (alleen Peru)
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

AMAUTA Maaltijden (alleen Peru)

Amauta biedt verschillende maaltijdpakketten aan om jouw verblijf bij ons zo prettig mogelijk te maken en ondertussen te genieten van het lekkere Peruaanse eten. De meeste studenten kiezen ervoor om op school te eten samen met de andere studenten.

Amauta Studentenhuis Maaltijden

Lunch with a local family

De meest gekozen optie is om op school te eten samen met de andere studenten. Zowel ontbijt als lunch worden hier verzorgd. Voor ontbijt krijg je dagelijks een vruchtensap en brood met jam, daarnaast wordt het ontbijt op bepaalde dagen uitgebreid met o.a. eieren, kaas en pannenkoeken. Lunch in Peru is de grootste maaltijd van de dag. In ons studentenhuis hebben we een fantastische kok die de meest lekkere en typische Peruaanse (en buitenlandse) gerechten maakt. Elke lunch bestaat uit drie gangen. Je kan er zeker van zijn dat al het eten met zorg is voorbereid, veilig en gewoon lekker gekookt is. Houd je van socializen, dan is dit een mooie kans om andere studenten van AMAUTA te leren kennen. Het is ook heel makkelijk, aangezien je toch al op school bent of moet zijn vanwege je ochtendlessen of middaglessen.

Lunch met de lokale familie

Voor hen die in hun eigen accommodatie hebben geregeld, maar graag de lokale Peruaanse keuken willen ervaren met de lokalen zelf, biedt AMAUTA de mogelijkheid om elke dag bij een lokale familie te lunchen. Lunch in Peru is de grootste maaltijd van de dag en is een echt familiegebeuren. Met deze optie kunnen studenten hun Spaans oefenen in de praktijk en meer leren over de lokale cultuur terwijl zij toch op zichzelf wonen. Voor eventjes maak je weer deel uit van een familie en oefen je met hen je Spaans terwijl je geniet van het heerlijke lokale eten. De lunch is 5 dagen per week inbegrepen.

Lokale Restaurants

Er zijn tal van restaurants in de buurt van de stadscentra, maar hoe weet je welke goed eten voor een goede prijs aan bieden? Met dit restaurant pakket, zullen de studenten dagelijks hun lunch eten in verschillende goede restaurants, vijf dagen per week.

Wil je meer leren over de Peruaanse en Argentijnse keuken?
Latin CuisineView MoreCarne al horno
Latin CuisineView MoreMatambre al libro
Latin CuisineView MoreÑoquis de papa
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Vind ons ook hier:
add chat to your website