*Verificatiecode
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Studentenhuis

Studentenhuis

In Peru, kun je bij al onze locaties, met uitzondering van Lima, op onze campus wonen. Het studentenhuis in Cusco is ideaal voor degenen die graag dicht bij de school willen zijn en het leuk vinden om contact met andere studenten uit verschillende delen van de wereld te hebben. Dit is een zeer praktische optie; het geeft je de mogelijkheid om te leren en wonen in dezelfde plek, en onze school ligt op slechts een steenworp afstand van het centrale plein, de Plaza de Armas! In alle locaties - Cusco, Yanahuara en Tambopata - zijn er zowel een-en meerpersoonskamers, een eigen of gedeelde toiletten, en een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. We hebben ook onze eigen chef die heerlijke fusion maaltijden voorbereid geinspireerd door de traditionele Andes en buitenlandse keuken. Ontbijt en een heerlijke huisgemaakte driegangen lunch zijn inbegrepen in deze optie.

In Argentinië, zijn onze accommodaties iets anders.

In Buenos Aires, is ons studentenhuis onderdeel van een comfortabel pand in de buurt van de school; hier woon je samen met andere jonge Latijns-Amerikaanse studenten. Dit is geweldig voor gemak en comfort en is ideaal om je Spaans te oefenen en meer informatie over Zuid-Amerikaanse cultuur te leren door te communiceren met andere studenten van (voornamelijk) andere Latijns-Amerikaanse landen. Er zijn geen maaltijden inbegrepen, maar er is een volledig uitgeruste keuken, Internet, gedeelde en eenpersoonskamers en een erg gezellige gemeenschappelijke leefruimte met prachtige tuinen.

In de Pampas, bieden we wonen aan op campus. In de Pampas op onze mooie estancia op het platteland, omringd door glooiende heuvels en paarden, kun je niet meer tot rust komen. Dit is een luxere en zeer comfortabele optie, voor een zeer speciale prijs.

Meer foto's van Studentenhuis
Cafe Internet - Amauta Cusco
Students having breakfast at the students residence
Terrace AMAUTA school in Cusco, Peru
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentinië
Telefoon. +(54) 911 4189 4878

Vind ons ook hier:
website chat software