Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

School Activiteiten in Argentinië

Buenos Aires, ArgentinaBuenos Aires, Argentinië

Alle programma’s bij AMAUTA hebben een dynamische, interessante en leuke vrijetijds agenda die ook bij het leerproces van de Spaanse taal hoort. Alle activiteiten zijn gericht op het socializen in een ontspannende omgeving en om de kennis van de student van de Argentijnse cultuur te vergroten. AMAUTA biedt ook hele goede mogelijkheden voor weekend trips.

In Argentinië, zijn de volgende gratis activiteiten onderdeel van elk programma:

  • Wandel Tour in de omgeving van de school
  • Welkomst bijeenkomst voor alle nieuwe studenten met de typische Argentijnse thee, mate
  • School Evenementen
  • Dans les, zoals Tango, maar ook Salsa, Chacarera en Zamba
  • Muziek les met Argentijnse instrumenten
  • Latijns-Amerikaanse Film presentaties
  • Afscheid Bijeenkomst
  • Lezingen over bezienswaardigheden in Argentinië en andere interessante onderwerpen
  • Gesprekken over Argentijnse mythes en legendes
  • Andere activiteiten zoals een pick-nick in de bossen van Palermo of de botanische tuinen, bezoek aan musea of de wereldberoemde begraafplaats in Recoleta

Voor een actuele overzicht van onze school activiteiten, klik svp hier.

 

School Activiteiten

Vaak regelen wij ook activiteiten in de school voor studenten, zoals BBQ's, of feestjes in verband met specifieke gebeurtenissen of vakanties. Altijd gezellige bijeenkomsten voor zowel studenten als de medewerkers.

Argentijnse Keuken

Meld je aan voor onze kooklessen onder begeilding van onze ervaren chef-kok, die bekend staat om zijn heerlijke lokale lekkernijen. Daarnaast hebben we een kookworkshop, opgezet voor diegene die meer willen weten over de traditionele Argentijnse keuken en hoe je smakelijke gerechten leert voorbereiden! Argentinië is zeer bekend om de uitstekende kwaliteit van het vlees, en voor het bereiden van grote asados (BBQ's), maar ook vanwege zijn empanadas en diverse gerechten op basis van de beroemde Italiaanse keuken.

Argentijnse Dans

Elke vrijdagavond hebben we een dansles voor alle leerlingen wat meteen de aftrap voor het weekend betekent. Elke week leert u een van de volgende dansen: Tango, Salsa, Chacarera of Zamba. Doe mee en leer hoe je moet dansen!

Lezingen over de Argentijnse cultuur, mythes en legendes

Elke week houden we lezingen over verschillende onderwerpen met betrekking tot de Argentijnse samenleving. Onderwerpen variëren van progressies van de samenleving tot bepaalde aspecten van de cultuur, alsmede de bijzondere mythes en legendes van het land. We praten ook over de Argentijnse's iconen, zoals Evita Perrón, Carlos Gardél en Diego Maradona! We bespreken ook de lokale bezienswaardigheden; uitstekende plaatsen om te bezoeken. Bijvoorbeeld, je zult een bezoek aan het beroemde MALBA museum niet willen missen, of de Casa Rosada, El Caminito in La Boca, of de begraafplaats van Recoleta. Maar we zullen je ook vertellen over vele geheime plekjes van Buenos Aires, die nog niet ontdekt zijn door de toeristen.

Terwijl je lokale informatie en tips tot je neemt, is dit ook een geweldige manier om je Spaans te oefenen, omdat alle presentaties worden gegeven in het Spaans.

Culturele Workshops
Argentina Cultural Workshops
AMAUTA biedt de Culturele Workshops van zowel Tango en Argentijnse Keuken aan onder begeleiding van lokale leraren, die bijgeboekt kunnen worden tegen een extra vergoeding. Het is een geweldige kans om meer te leren over de echte traditionele Argentijnse cultuur en een mooie aanvulling op de cursus Spaans.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website