Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

School Activiteiten in Peru

Cusco, PeruSchool Activiteiten in Peru

Het dynamische en interessante Spaanse programma van AMAUTA heeft een leuk en ontspannend extra-curriculair programma, een uitstekende aanvulling op de Spaanse taalcursus. Alle activiteiten zijn er op gericht om Spaans te leren in een ontspannende omgeving en de kennis over de Latijns-Amerikaanse traditionele cultuur te bevorderen.

In Peru, zijn de volgende gratis activiteiten onderdeel van elk programma:

  • Wandeling door de stad langs interessante plekjes
  • Welkomst diner voor alle nieuwe studenten
  • School evenementen
  • Peruaanse kookles
  • Salsa les
  • Muziekles met Peruaanse instrumenten
  • Latijns-Amerikaanse Movie nights
  • Borrel bij de uitreiking van de certificaten
  • Lezingen over de Peruaanse cultuur, samenleving en bezienswaardigheden

Voor een actuele overzicht van onze school activiteiten,  klik svp hier.

 

Welkomst Diner

Bij aankomst in Cusco, zijn alle studenten uitgenodigd voor een aanvullende 3-gangen diner op het terras van onze school. Het welkomstdiner is een fantastische kans om al kennis te maken met al je mede-studenten die ook net beginnen aan hun cursussen en met wie je samen de school en de stad leert kennen. Een geweldige begin aan je tijd bij AMAUTA en niet te vergeten, heerlijk Peruaanse eten!

School Activiteiten

Vaak regelen wij ook activiteiten in de school voor studenten, zoals BBQ's, of feestjes in verband met specifieke gebeurtenissen of vakanties. Altijd gezellige bijeenkomsten voor zowel studenten als de medewerkers.

Latijns-Amerikaanse Movie Night

Elke woensdag avond maken we van het terras een heus theater, met een groot scherm. Het is als een openlucht bioscoop. We tonen populaire lokale films en populaire Latijns-Amerikaanse films, om u te helpen met het oefenen van Spaans door het lezen van de ondertitels. Films zijn erg handig om de Spaanse taal te leren.

Afscheids Bijeenkomst

Elke vrijdagavond houden we een afscheids bijeenkomst voor de studenten voor wie het de laatste week bij ons is. We presenteren ze met hun studie certificaten, en feliciteren ze onder het genot van een lekkere Pisco Sour cocktail en popcorn gemaakt door onze behulpzame keukenpersoneel. Dit is altijd een gezellige sociale bijeenkomst op vrijdagavond, het einde van een week les, gevolgd door onze salsa les.

Lezingen over de Peruaanse cultuur en samenleving

Elke maandag en dinsdag houden we lezingen van een uur over verschillende onderwerpen gerelateerd aan de Peruaanse samenleving. Onderwerpen variëren van een algemene discussie over de Peruaanse cultuur, manier van leven in het verleden, het gezinsleven, de tradities rond feestdagen zoals Kerstmis en Pasen en discussies over typische gerechten en culinaire ontwikkelingen. We bespreken ook de lokale bezienswaardigheden zoals de meest interessante plaatsen om te bezoeken en de geschiedenis van de Inca's en andere periodes. Terwijl je een aantal lokale wetenswaardigheden oppikt, is dit ook een geweldige manier om je Spaans te oefenen, omdat alle colleges worden gegeven in het Spaans.

Culturele Workshops
Cultural Workshops
Er zijn twee culturele workshops per week volledig gratis voor alle studenten: Salsa, Peruaanse muziek en/of Peruaanse kooklessen. Voor degenen die zo enthousiast zijn geworden van deze leuke workshops, bieden wij de mogelijkheid om extra lessen te boeken, met lokale leraren.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website