Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Cursussen Spaans

Spaanse Cursussen
AMAUTA biedt een scala aan cursussen Spaans aan voor alle leeftijden en op verschillende niveaus. Naast het feit dat we Spaanse lessen in Argentinië en Peru op maat aanbieden dat het beste past bij jouw persoonlijke niveau en tempo, worden de cursussen Spaans bij AMAUTA in zowel Argentinië als Peru gegeven met behulp van interactieve, communicatieve en persoonlijke leermethodes.

Wij geloven dat het succes van onze interactieve lesmethode bij AMAUTA is gebaseerd op de persoonlijke aandacht die onze docenten tijdens je lessen Spaans aan je geven. Daarom bestaan al onze groepslessen Spaans uit kleine groepjes, en worden ze samengesteld op basis van de vaardigheden van elke student. De eerste dag van de cursus begint met een mondelinge en schriftelijke Spaanse instaptoets, zodat wij zo nauwkeurig mogelijk jouw niveau kunnen bepalen. Dit stelt ons in staat om je in een cursus Spaans te plaatsen met andere studenten die Spaans willen leren van het hetzelfde niveau.

Je kunt kiezen uit een cursus Spaans in groep of lessen Spaans die je privé volgt, met een privéleraar, een combinatie van beide, of een Intensief Spaans programma. Je kunt er ook voor kiezen om je lessen Spaans te combineren met tal van excursies en avontuurlijke activiteiten, zoals trektochten, raften en paragliden.

Om je Spaanse kennis te vergroten, kan je er voor te kiezen om bij een lokale familie te verblijven, en zo van dichtbij de lokale cultuur te ervaren. Je kunt er ook voor kiezen om het toeristische pad te vermijden en Spaans studeren op een van onze speciale locaties, zoals het spannende regenwoud in Tambopata (Peru) of het rustige platteland van de Pampas in Argentinië.

Je kunt er ook voor kiezen deel te nemen aan een van onze culturele programma’s in Peru en Argentinië, om zo maximaal betrokken te raken bij de cultuur van Peru of Argentinië. Bij dit programma worden je Spaanse lessen gecombineerd met speciale workshops zoals dans, muziek, koken, weven en nog veel meer! Hierdoor maak je nóg beter kennis met het land waarin je zal gaan studeren.

De cursus Spaans   Cultuur biedt een uitgebreid overzicht van het culturele gebied waarin je wil studeren, maar we hebben ook een reeks aanvullende culturele activiteiten die elke avond plaatsvinden (inbegrepen bij alle cursussen). Al deze activiteiten geven je de mogelijkheid om Spaans te leren in een leuke en dynamische omgeving, terwijl je je tegelijkertijd verdiept in de Zuid-Amerikaanse cultuur.

Alle AMAUTA cursussen bevatten het volgende:

  • Grammaticale oefeningen (theoretisch en de toepassing).
  • Oefeningen om vocabulaire uit te breiden en uitspraak te verbeteren.
  • Ontwikkelen van luister-, schrijf-, en leesvaardigheid door middel van het gebruik van kranten, liedjes en lokale literatuur.
  • Begeleidende conversaties, rollenspellen en discussies.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website