Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Online Spaanse lessen via Skype

Studeer Spaans online via Skype

Studeer Spaans online via Skype met onze Spaanse docenten in Cusco en Buenos Aires. Met onze individuele en semi-individuele Spaanse lessen online, leer je Spaans op je eigen tempo en op elk tijdstip dat jou goed uitkomt. Dit is leukste manier om Spaans te leren, van thuis uit! Er is een uniek leerplan is ontwikkeld met de volgende onderwerpen: grammatica, woordenschat en uitspraak en ook een begeleidend gesprek over alles waar je over wilt praten. Succes gegarandeerd!

Wie studeert Spaans online met ons?

De Spaanse Skypelessen zijn ontwikkeld om aan jou wensen en behoeften te voldoen:

  • Een toekomstige AMAUTA student; je wilt graag een paar lessen nemen voor je aankomst in Cusco of Buenos Aires, voor een vliegende start met het leren van werkwoorden en het gewend raken aan het accent, om zo het meeste uit de lessen te halen zodra je in de school bent. Een goede praktische manier om een beetje Spaans te leren en om je docent te ontmoeten nog voor je aankomst!.
     
  • Een ex-AMAUTA student: je hebt genoten van de lessen bij ons en weet dat onze leermethoden goed werken voor jou. Nu wil je graag verder je Spaans inoefenen met je favoriete docent die jou en je niveau van het Spaans goed kent.
     
  • Je bent nog niet bekend met AMAUTA Spanish School in Argentinië of Peru; je bent nog niet op onze één van onze scholen geweest en je hebt nog geen plannen om te komen of andere redenen, maar je wilt graag Spaanse Skype lessen online nemen.

AMAUTA Spaanse lessen via Skype zijn even leuk en goed georganiseerd als de daadwerkelijke lessen, maar flexibeler, omdat je helemaal vrij bent om te bepalen wanneer je in het virtuele klaslokaal komt.

Spaans voor kinderen

Veel van onze docenten hebben ervaring met het aanleren van Spaans aan kinderen, omdat we elk jaar meer families met kinderen en jongeren in onze Spaanse scholen in Cusco en in Buenos Aires op bezoek krijgen. De ouders van de kinderen die hebben deelgenomen aan onze lessen, spraken van een excellent resultaat achteraf; zij bevelen onze onlinelessen hoog aan, deze zijn speciaal ontworpen voor kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen. De lessen zijn erg vermakelijk en educatief omdat ze vooral spelletjes spelen, en het Spaans hen al spelenderwijs wordt aangeleerd. Het is goed mogelijk om kinderen vloeiend een tweede taal aan te leren, met hun privédocenten die afkomstig zijn uit Spaanstalige landen.

Wat heb ik nodig?

Het is enige wat je nodig hebt voor onze onlinecursus is een computer, een smartphone of tablet met internet, een webbrowser, een hoofdtelefoon met microfoon en een Skypeaccount. Als je niet bekend bent met Skype zullen wij u instructies sturen hoe je het gratis programma moet downloaden en gebruiken. Onze docenten kunnen ook bestanden met je delen en gebruik maken van een virtueel schoolbord. Het enige wat je hoeft te doen is; inloggen een paar minuten voor je ingeplande les begint en je bent daarna klaar om je Spaans bij te schaven!.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website