Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans en Avontuur

Spaans en Avontuur

Dit programma is alleen mogelijk in Peru

Kan jij hard studeren maar houd je ook ontzettend van avontuur en kan jij wel tegen een stootje? Dan is ons programma Spaans en Avontuur echt iets voor jou! Met ruige landschappen, adembemende kliffen en wilde rivieren vol met rotsen, is Peru een perfecte locatie om je tijd buiten in de natuur door te brengen en jezelf uit te dagen.

Deze cursus bestaat uit elke dag vier uur Spaanse les en daarnaast het leren van een avontuurlijke sport. Je kan kiezen tussen Paragliden in de Heilige Vallei, rotsklimmen in de buurt van Cusco, trektochten maken in de Andes, yoga en spiritualiteit of raften op de Urubamba rivier. De Spaanse lessen zullen gegeven worden door AMAUTA professionals en de avontuurlijke activiteiten zullen begeleidt worden door gekwalificeerde gidsen.

Verleg je grenzen en meld je aan voor deze cursus!

Spaans en Paragliden
Spanish and Paragliding
Leer hoe je zelfstandig kunt paragliden in de spectaculaire omgeving van Pisac in de Heilige Vallei. Eerst zal je onder toezien van een instructeur de theorie van het vliegen leren: het starten, het landen en het controleren van bochten. De 2e dag zul je korte vluchten maken op lage hoogte en het starten en landen oefenen.
Spaans en Rotsklimmen
Spanish and Rock Climbing
Spaans en rotsklimmen is een spannend alternatief. Op onze eerste dag gaan we naar de X zone, vlakbij Sacsaywaman, waar we beginnen met het leren van de theorie en het oefenen van het klimmen, zelfs op een rots van 25 m. hoogte. Op onze 2e en 3e dag zullen we Cusilluchayoc bezoeken, waar vier verschillende rotsafdalingen ons de mogelijkheid geven om genoeg te kunnen oefenen!
Spaans en Raften
Spanish and River Rafting
Geniet van het wildwater raften op de Urubamba rivier met onze speciale Spaans en Raften cursus. Deze rivier stond centraal in de spirituele rijkdom en macht die het Inca rijk kenmerkte. Tijdens de cursus leer je hoe je de wilde river het best kunt bevaren, reddingstechnieken en hoe je dit samen met een groep doet. Tijdens de cursus leer je ook over EHBO en internationale symbolen.
Spaans en Spiritualiteit
Spanish and Spirituality
Men zegt dat Peru een van de meest spirituele plekken op aarde is. Tijdens dit programma leer je meer over de ceremoniele activiteiten en rituelen van de oude culturen uit de Andes en ook over jezelf. Dit laatste onder andere door meditatielessen. Verder zul je tijdens deze cursus ook veel nieuwe dingen ontdekken wat betreft de fascinerende overtuigingen van de Inca´s. Om de Peruaanse cultuur nog beter te kunnen begrijpen, studeren vele studenten Spaans in de Heilige Vallei van de Incas.
Spaans en Yoga
Spanish and Yoga
Ontspan en relax met onze Spaans en Yoga cursus! De Heilige Vallei is ongetwijfeld een van de meest spirituele en inspirerende plekken op aarde. Combineer een ontspannende Yoga cursus samen met het studeren van de Spaanse taal, terwijl je ook nu wordt ondergedompeld in de Peruaanse cultuur.
Spaans en Trektochten
Spanish and Trekking
Studeer Spaans in Peru en ga trek er ondertussen op uit om te ontdekken waar Peru bekend om staat! Haar prachtige bergen en schitterende Inca ruines! Deze cursus biedt jou de mogelijkheid Spaanse groepslessen te volgen, gevolgd door een van Peru´s oudste trektochten. Uiteraard onder begeleiding van een profesionele gids. Daarnaast zal ook een van onze AMAUTA docenten meegaan, zodat je alles te weten zult komen over de ruines en tegelijkertijd de Spaanse lessen kan voortzetten.
Machu Picchu met je docent Spaans
Machu Picchu with your Spanish Teacher
Wie aan Peru denkt, denkt onmiddelijk aan het wereldbekende Macchu Picchu. Er zijn talloze manieren om deze indrukwekkende ruines te bezoeken; op een relaxede manier of juist met een avontuurlijke trektocht. AMAUTA biedt je een nieuwe optie, namelijk een Spaans en Cultuur pakket. Na een week Spaanse les bij ons in Cusco, breng je samen met je favoriete leraren een bezoek aan het adembenemende Macchu Picchu.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website