*Verificatiecode
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Machu Picchu met jouw docent Spaans (Peru)

Machupicchu, Cusco, Peru. The lost city of the Incas

Spaans studeren in Cusco en tegelijkertijd een bezoek brengen aan Macchu Picchu onder begeleiding van een AMAUTA docent, geeft jou de mogelijkheid nog meer te weten te komen over het leven van de Inca´s terwijl je je Spaanse lessen voortzet.

We beginnen dit weekend met een bezoek aan de indrukwekkende ruines onder begeleiding van een gids die ons kan helpen deze nieuwe Moderne Wonder van de Wereld te ontdekken. Na genoeg vrije tijd, waarin je de mogelijkheid hebt om rond/tussen de ruines te wandelen, vertrekken we naar Aguas Calientes waar we die nacht in een hostel zullen slapen. Voor de volgende dag zijn er twee mogelijkheden. De eerste is om de bekende berg Wayna Picchu te beklimmen, waar je vanaf de top een waanzinnig uitzicht hebt over de stad Machhu Picchu. Deze klim van ongeveer 2 uur geeft je de mogelijkheid Macchu Picchu nog beter te ervaren. De tweede optie is om vanuit Aguas Calientes naar de watervallen in de Mandor vallei te gaan. De tour begint met een wandeling in de omgeving om de flora en fauna te bekijken. Aan het einde van een heerlijke wandeling kom je aan bij de watervallen.

De Spaanse docent zal aanwezig zijn gedurende het hele weekend, wat jou de kans geeft meer te leren over deze oude cultuur en tegelijkertijd jouw Spaans te oefenen. De trein terug naar Cusco zal rond 16.00 vertrekken, zodat je zondagavond rond 20.00 weer terug in Cusco bent. Dit is een waanzinnig weekendtrip die je niet mag missen!

Machu Picchu met jouw docent Spaans
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentinië
Telefoon. +(54) 911 4189 4878

Vind ons ook hier:
website chat software