Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans en Salkantay Trek (Peru)

Spanisch und Salkantay Trek

De Salkantay Trek, ookwel bekend als de ´alternatieve Inca Trail´, is een van de meest populaire trektochten in Cusco. Deze trek wordt steeds populairder, zeker nu de traditionele Inca Trail al snel wordt volgeboekt.

Deze hike is een goed alternatief voor diegene die de toeristische massa´s wil vermijden. De route loopt dwars door het Andesgebergte en de jungle. Deze fantastische tocht neemt je mee langs verschillende ecologische zones. Ervaar het zicht over schaars begroeide bergweidden die uitzicht bieden op twee spectaculaire besneeuwde bergpieken en vervolg je tocht naar beneden naar de subtropische wouden.

Het bezoek aan Macchu Picchu op de vijfde dag wordt zelfs nog bijzonderder nadat je 5 dagen door ruig landschap hebt getrokken om dan aan te komen bij deze wereldbekende Inca ruines. Tijdens de eerste week zal de student groepslessen in Cusco volgen, de trektocht zal de week erna plaatsvinden. Extra lessen Spaans kunnen naar wens geboekt worden. Accomodatie tijdens je eerste week Cusco is niet inbegrepen, echter tijdens de trektocht is de accomodatie, het eten, kampeeruitrusting, transport en professionele gidsen wel inbegrepen. Voor deze cursus zijn er geen vaste begindata, noch is een minimum aantal personen vereist.

Houd er rekening mee dat tijdens de trektocht er geen Spaanse lessen georganiseerd zijn en dat er alleen een gids aanwezig zal zijn om de studenten te begeleiden. Wil je Spaans studeren en een trektocht maken door het indrukwekkende Andesgebergte, schrijf je dan in voor deze fantastische cursus: Spaans en Salkantay. .

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website