Spaans en Spiritualiteit - Amauta Scholen
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans en Spiritualiteit

Spaans en Spiritualiteit

Men zegt dat Peru een van de meest spirituele plekken op aarde is. Tijdens dit programma leer je meer over ceremoniele activiteiten en rituelen van de oude culturen uit de Andes en over jezelf. Dit laatste mede dankzij de meditatielessen. Daarnaast zul je tijdens deze cursus ook veel ontdekken wat betreft de fascinerende overtuigingen van de Inca´s.

Een hoogtepunt van deze cursus is toch wel een meditatietrektocht door de Heilige bergen. Tijdens deze tocht volgen we een spirituele Inca route naar Macchu Picchu. Een shaman (priester uit het Andesgebergte) zal meegaan als gids en ook voor de andere activiteiten gaan er professionele gidsen mee. Tijdens deze cursus zul je verschillende ceremonies meemaken, waaronder het lezen van cocabladeren, een Baño de Florecimiento ( een zuiveringsbad) en een offering aan de aarde om harmonie te creëren met de Goden van de Andes. Op onze tocht zullen we langs verschillende overgebleven ruines komen en meer te weten komen over hun symboliek en functie.

Daarnaast zullen de studenten eerst een week Spaans studeren (2 sessies per dag) in de Heilige Vallei van de Incas om de Peruaanse cultuur nog beter te kunnen begrijpen. De nadruk tijdens de lessen zal vooral op communicatie liggen, alsook het leren van speciale woordkennis. Dit laatste zodat we de theorie die onze sprituele gidsen ons in de bergen vertellen beter kunnen begrijpen.

De AMAUTA locatie in de Heilige Vallei (Sacred Valley) is een vredig en rustig toevluchtsoord, perfect voor spirutele reflectie en ontspanning. Gedurende de middag en tijdens het weekend bezoeken de studenten verschillende delen van de Heilige Vallei, zoals o.a. het mystieke Ollantaytambo. Ook in Cusco staan er bezoekjes aan inspirerende Inca Ruines gepland (o.a. Tambomachay, een plek waar men reinigingsrituelen uitvoerden, en Coricancha, het religieuze centrum van de Incas en de Grote Zonnentempel).

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Vind ons ook hier:
add chat to your website