*Verificatiecode
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Spaans en Trektochten

Spaans en Trektochten

Treed in de voetsporen van de avonturiers met dit geweldige programma. Studeer Spaans in Cusco en ga ondertussen op pad en ontdek waar Peru bekend om staat: haar prachtige bergen en schitterende Inca ruines! De beste manier om dit te beleven, is door het maken van een trektocht.

Dit programma stelt je in staat eerst één week lang te genieten van de speciale sfeer in Cusco, terwijl je Spaans leert in een groepsles afgestemd op je nieveau. Vervolgens ga je in de tweede week op avontuur in het prachtige Andes gebergte!.

De Salkantay Trek, die ook bekend staat als 'de alternatieve Inca Trail', is een van de meest populaire wandelingen in de omgeving van Cusco. Zeker nu de traditionele Inca Trail steeds sneller is volgemoekt, kiezen steeds meer mensen voor deze bijzondere trek. De wandeling is een prachtig alternatief voor diegenen die de drukkere trekking routes willen vermijden. De route doorkruist het Andes gebergte en daalt dan af naar de jungle. De geweldige tocht brengt je door allerlei indrukwekkende ecologische zones. Van schaarsbegroeide bergweiden met in de verte spectaculaire gletsjerpieken, dan afdalend naar een subtropisch bos. Het bezoek aan Machu Picchu op dag vijf is des te meer bijzonder na de stevige trektocht door een wild landschap. 

Studenten zullen de eerste week deelnemen aan onze groepscursus in Cusco en tijdens de tweede week de Salkantay tocht wandelen. Extra weken Spaans kunnen op aanvraag bijgeboekt worden. Accommodatie tijdens de eerste week in Cusco is niet inbegrepen, maar tijdens de trekking zijn accommodatie, maaltijden, kampeeruitrusting, transport en een professionele gids wel inbegrepen. Voor dit programma zijn geen vaste vertrekdagen, en ook geen minimum aantal deelnermers vereist. Houd er rekening mee dat er geen Spaanse lessen gegeven worden tijdens de tocht en dat er alleen een gids aanwezig is om de studenten te begeleiden. 

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentinië
Telefoon. +(54) 911 4189 4878

Vind ons ook hier:
website chat software