Spaans & Yoga - Amauta Scholen
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans & Yoga

Spaans & Yoga

Verwen jezelf met onze Spaans en Yoga programma. De Heilige Vallei is ongetwijfeld een van de meest spirituele en inspirerende locaties op aarde. Combineer een ontspannende yoga-cursus met het leren van de Spaanse taal, terwijl je compleet ondergedompeld bent in de Peruaanse cultuur.

De deelnemers sluiten aan bij onze communicatieve Spaanse Groep Cursus voor vier uur dagelijks, en oefenen twee uur yoga drie keer per week. De eerste week zullen we doorbrengen bij de school in Cusco en verblijven hetzij bij gastgezinnen of in onze studentenhuis. De tweede week gaan we naar de Heilige Vallei van de Inca's, met onze leraar Spaans en yoga-instructeur, en genieten daar van de rust, vrede en het rustieke leven in een typisch Andes dorpje. Een ontspannende massage is inbegrepen voor alle deelnemers.

Yoga lessen worden verleend in de tuinen van de school of dicht bij beroemde Inca ruïnes, met uitzicht op de indrukwekkende valleien van Cusco en Pisac. De lessen zijn gebaseerd op de Hatha yoga, power yoga en Anusara. Je leraar zal u in uw houdingen begeleiden, die speciaal ontworpen zijn om kracht, evenwicht en afstemming op te bouwen. Dit programma is ontworpen om je geest, lichaam en ziel in evenwicht te brengen. Of u nu een beginner bent of jarenlange ervaring hebt, dit programma zal je met de nodige technieken verrijken en je beleving verdiepen.

In 2018, begint deze cursus op 7 mei, 2 juli en 10 september.

Spaans & Yoga
Yoga session in Moray-Cusco
Yoga session, near Saccsayhuaman
Spaans & Yoga
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Vind ons ook hier:
add chat to your website