Spaans en Cultuur in Peru - Spaanse Cursussen
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans en Cultuur in Peru

Spaans en Cultuur in Peru

Voor de studenten die Spaans leren in Cusco (Peru), biedt AMAUTA interessante culturele workshops aan. Om je plek te garanderen, raden wij aan om deze te boeken bij de reserveringen van je Spaanse lessen en je aan te melden een van onze Spaans en Cultuur cursussen: Spaans en Salsa, Spaans en de Peruaanse keuken of Spaans en Traditioneel Peruaans weven. Echter, als je besluit een andere Spaanse cursus in Cusco te volgen, is het mogelijk om deze culturele workshops toe te voegen na aankomst in Cusco.

Bijvoorbeeld, als je deelneemt in onze cursus over de Inca cultuur in Peru om je Spaans te verbeteren leer je de historische wonderen van de Incas te ontdekken, voordat je Machu Picchu gaat bezoeken; voor onze December studenten, hebben wij zelfs een speciaal Kerst programma in Cusco, waarbij een traditioneel Peruaans Kerstdinner is inbegreppen met een lokaal gastgezin in Cusco.

Alle culturele activiteiten zullen je een diepgaand beeld geven over de cultuur van Peru en zal een grote verbetering opleveren in je Spaans. Hieronder vind je meer details over alle Spaans en Cultuur programma’s.

Dit programma heeft vaste startdata. ( bekijk de vaste startdata ).

Spaans en Cultuur in Peru

Quechua

Leer de oorspronkelijke taal van de Inca’s te spreken, het "Runasimi", beter bekend als Quechua. In slechts een paar uur krijg je een inzicht in de rijkdom van de traditionele Peruaanse cultuur en talen. Mensen in Cusco, en in het bijzonder op het platteland, zullen jouw belangstelling in hun taal en jouw inspanningen zeer op prijs stellen, en een "Allillanchu" (wat ‘Goedemorgen, hoe gaat het?’ betekent) meteen deuren voor je opent.

Workshop Peruaans Koken

Peruaanse kookworkshop

Peru is internationaal bekend aan het worden voor zijn authentieke, gevarieerde en unieke keuken. In 2013, AMAUTA Spaanse talenschool in Cusco introduceert een nieuwe cursus, “Spaans en de Peruaanse keuken”. Met deze speciale Spaanse cursus in Cusco, ontvang je informatie over de grote verscheidenheid van producten op de lokale Peruaanse markten, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om je Spaans te oefenen met de lokale markthandelaren. In deze Peruaanse kookworkshop leer je het maken van gerechten zoals: de beroemde Ceviche, Lomo Saltado, Rocoto Relleno, de nationale cocktail Pisco Sour en nog veel meer. De nadruk ligt bij deze Peruaanse kooklessen in Cusco, op het ervaren van de perfecte combinatie van de Peruaanse keuken en een intensieve Spaanse leeromgeving.

Onze Spaans en Peruaanse kooklessen hebben vastgestelde startdata ( bekijk hier ).

Spaans en Peruaans Weven

Spanish & Peruvian Weaving

De fantastische kleuren en complexe ontwerpen van de traditionele Peruaanse gewoven stoffen, zijn een van de mooiste verborgen geheimen van de indrukwekkende Peruaanse cultuur. Alle stoffen spelen een belangrijke rol in de tradities van de gemeenschap in Peru, zoals hofmakerij, het huwelijk, geboorte van kinderen en jaarlijkse vieringen.

In onze unieke Spaans en Peruaanse weef workshop in Cusco, zal je ontdekken hoeveel werk en toewijding er wordt gegeven aan het fabriceren van maar 1 kleed. Ervaren Peruaanse ambachtslieden zullen je het traditionele weven en de breitechnieken leren, meestal met eenvoudige handgemaakte weefgetouwen, en langzaam maar zeker zul je leren hoe je moet weven met deze soorten textiel.

Op zaterdag zullen we een lokale gemeenschap bezoeken in de omgeving van Cusco, die ons warm zullen verwelkomen en uitleg zullen geven over het uitgebreide weefproces, zoals het scheren van de schapen, het schoonmaken van de wol, het spinnen van de garen, het verven van de weefsels en het weven van de kleren. We krijgen zelfs verschillende planten te zien, die worden gebruikt voor het verven en de verschillende typen draden die worden gebruikt. Dit is een bijzondere excursie, die alle aspecten van deze complexe kunstvorm zal laten zien. De excursie zal ook de mogelijkheid bieden om de inheemse bevolking van Peru te ontmoeten, die graag een deel van hun belangrijke cultuur met je willen delen. De weef workshop zal plaatsvinden in de middag en daarom zullen je Spaanse lessen in de ochtend zijn (Spaanse groepslessen of individuele lessen).

Onze Spaans & Weef cursus heeft vaste startdata (bekijk hier).

Spaans en Salsa

Spaans en Salsa

Ervaar de rijke Peruaanse cultuur in de bruisende en prachtige stad Cusco! AMAUTA biedt een geweldig leuke Salsa workshop aan, die kan worden gecombineerd met elke Spaanse cursus in Cusco. Naast je Spaanse lessen met professionele gekwalificeerde leraren, zal je salsa dansbewegingen leren met hoog ervaren Salsa instructeurs. Profiteer van de sensuele cultuur van Peru en Latijns Amerika door Salsa les te nemen, een ware culturele onderdompeling. De kunst van het salsa dansen is snel en makkelijk te leren; voor je het weet ben je de koning of koningin van het ritme, de bewegingen en de taal!.

De Spaans en Salsa cursus heeft vaste startdata (bekijk hier).

Inca Beschaving

Spaans en Inca Beschaving

Kom meer te weten over een van de meest indrukwekkende, oude beschavingen ter wereld in onze vernieuwde Inca cursus. Met behulp van lezingen, videos en excursies bestuderen we de oorsprong van de Peruaanse cultuur en de ontwikkelingen die zij maakten op het gebied van landbouw, geneeskunde, keramiek en architectuur. Kies ervoor om Spaans te leren in Peru en tegelijkertijd meer te weten te komen over oude Inca-tradities.

Dit programma heeft vaste startdata. bekijk de vaste startdata


 

Cultuur Workshop

Cultuur Workshop

Studenten kunnen hun cursus Spaans in Peru koppelen met de nadruk op een specifiek aspect van de Peruaanse cultuur. Studenten Spaans studeren in de ochtend en hebben hun culturele activiteit in de middag. Kies er bijvoorbeeld voor om je te concentreren op de Peruaanse muziek, traditionele liederen, teksten en instrumenten zoals de zampoña, bombo, quena en charango. Of concentreer je op het traditionele Peruaanse weven en leer meer over de technieken en iconografie (symbologie van de ontwerpen) en leer je eigen armband maken. Er zijn ook mogelijkheden om Spaans te leren in combinatie met klassen in de Peruaanse keuken, ambacht en keramiek of juist dans (salsa of huayno).

Dit programma heeft vaste startdata. bekijk de vaste startdata

Kerstmis Cursus

Studeer Spaans in Cusco gedurende het magische Kerst seizoen en ervaar een andere manier van het vieren van vakantie tradities met onze Kerstmis Cursus! Je bezoekt onder andere de Santurantikay, een Andes-kerstmarkt en indrukwekkende kerken waar je traditionele wedergeboorte uitvoeringen meemaakt. Verder hebben we ook een traditioneel kerstdiner bij een Peruaanse familie gepland en gaan we kamperen in een lokale gemeenschap vlak bij een berg speciaal voor de kerstperiode.

Dit programma heeft vaste startdata. bekijk de vaste startdata

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website