*Verificatiecode
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Spaans en Excursies in Argentinië

Als je graag Argentinië wilt ontdekken en deel wilt nemen aan zoveel mogelijk excursies en activiteiten en je tegelijkertijd de Spaanse taal eigen wilt maken, dan is het pakket Spaans en Excursies van AMAUTA voor jou de beste optie. Dit programma bestaat uit in totaal 50 lesuren Spaans (een combinatie van groeps- en privélessen). De totale duur van het programma is 3 weken, maar het is mogelijk om het programma uit te breiden met extra weken (met alternatieve excursies en uitstapjes). Het programma biedt ook verschillende excursies aan zoals een bezoek aan de leuke stad Tigre, een reisje naar de wereldberoemde Iguazu watervallen en een weekend op een bekende Estancia op het platteland. Tijdens de cursus zul je ook een stadstour maken, een lokale tango show bezoeken en nog veel meer.

Spaans en Excursies in Peru
Spanish and excursions in Peru
Peru is zo´n prachtig land dat het bijna een zonde is om zo veel tijd in een klaslokaal door te brengen! Voor degenen die de kans niet willen missen om zo veel mogelijk van Peru te leren kennen, bieden wij deze cursus aan die studie en sightseeing combineert. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan zoveel activiteiten en tours als mogelijk is, zodat je echt de kans krijgt alles te zien wat het land te bieden heeft.
Spaans en Excursies in Argentinië
Spanish and Excursions in Argentina
Als je graag Argentinië wilt ontdekken en deel wilt nemen aan zoveel mogelijk excursies en activiteiten en je tegelijkertijd de Spaanse taal eigen wilt maken, dan is het pakket Spaans en Excursies van AMAUTA voor jou de beste optie. Dit programma bestaat uit in totaal 56 lesuren Spaans (een combinatie van groeps- en privélessen). De totale duur van het programma is vier weken, maar het is mogelijk om het programma uit te breiden met extra weken (met alternatieve excursies en uitstapjes). Het programma biedt ook verschillende excursies aan zoals een bezoek aan de leuke stad Cordoba, een reisje naar de wereldberoemde Iguazu watervallen en een weekend op een bekende Estancia op het platteland. Tijdens de cursus zul je ook een stadstour maken, een lokale tango show bezoeken en nog veel meer.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentinië
Telefoon. +(54) 911 4189 4878

Vind ons ook hier:
website chat software