Spaans en Excursies in Argentinie - Amauta Scholen
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans en Excursies in Argentinië

Spaans en Excursies in Argentinië

Argentinië is zo’n prachtig en bijzonder land dat het eigenlijk zonde is om zoveel tijd in een klaslokaal door te brengen! Als je graag Argentinië wilt ontdekken en deel wilt nemen aan zoveel mogelijk excursies en activiteiten en je tegelijkertijd de Spaanse taal eigen wilt maken, dan is het pakket SPAANS EN EXCURSIES van AMAUTA voor jou de beste optie.

Dit programma bestaat uit in totaal 50 lesuren Spaans (een combinatie van groeps- en privélessen), in combinatie met diverse excursies in en rond Buenos Aires. De totale duur van het programma is 3 weken, maar het is mogelijk om het programma uit te breiden met extra weken (met alternatieve excursies en uitstapjes). Profiteer van alles wat dit land je te bieden heeft! Tijdens dit programma kun je bij een gastgezin of in een van onze studentenflats verblijven. Huisvesting is niet bij de cursusprijs inbegrepen, behalve tijdens enkele van de weekendexcursies zoals Iguazu.

Inbegrepen in dit pakket zijn een City Tour in Buenos Aires, waarbij ook informatie wordt verstrekt met betrekking tot de geschiedenis en de architectuur van de stad, de cultuur, de anecdotes en de geheimen van zijn bewoners; een bezoek aan een van de beroemde ‘estancias’ op het platteland (de Pampa) – hierbij is een paardrijtour inbegrepen, daarnaast tonen professionele ruiters hun criollokunsten te paard – en tevens een bezoek met gids aan een natuurpark en een plaatselijke dierentuin; een Tangshow met diner en een bezoek aan het beroemde MALBA museum.

We zullen ook genieten van een leuke excursie naar Tigre, de favoriete bestemming van de Porteños.We varen dan langs de honderden eilandjes varen waar de Parana River Delta uit bestaat. Dit is een ecologisch zeer divers en waardevol gebied, aan de mond van de rivier Rio de la Plata.

Bij dit programma hoort natuurlijk ook een weekendexcursie (per nachtbus) naar de beroemde watervallen van IGUAZU! Ingebrepen is een volledig bezoek met gids aan de Argentijnse kant van het Park, waarvandaan je een schitterend uitzicht zult hebben over de ruim 200 watervallen. Ook bestaat er de (extra) mogelijkheid om de ‘Great Adventure Navigation’ rondvaart te nemen, die je tijdens een rit dicht bij de watervallen brengt, en vervolgens per trein naar de ‘Garanta del Diablo’ (de Keel van de Duivel) zal leiden. Je krijgt ook de kans om eventueel de Braziliaanse kant van de Iguazu watervallen te bezoeken, vanwaar je een prachtig wijds uitzicht zult hebben over de watervallen die je de dag ervoor bezocht hebt. Wat een ervaring!

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Vind ons ook hier:
add chat to your website