*Verificatiecode
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Spaans en Excursies in Peru

Spaans en Excursies in Peru

Peru is zo´n prachtig land dat het bijna zonde is om zo veel tijd in een klaslokaal door te brengen! Voor degenen die de kans niet willen missen om Peru te leren kennen, bieden wij deze cursus aan die studie en sightseeing combineert.

Het programma omvat 44 uren Spaanse taalcursus (combinatie van groeps- en individuele lessen) en bevat meerdere excursies in en rondom Cusco. Het totale programma duurt drie weken, maar extra weken en excursies kunnen op aanvraag bijgeboekt worden.

Gedurende deze drie weken met het Spaans en Excursie programma, zul je meer te weten komen over het koloniale verleden van Cusco met een City Tour, wat ook een bezoek aan de indrukwekkende ruines van Sacsaywaman inhoudt. Verder krijg je een dagtour naar de Heilige Vallei inclusief een bezoek aan de pintoreske dorpen van Pisac, Ollantaytambo en Chinchero. We zullen gaan raften op de rivier Urubamba and de verloren stad van de Incas bezoeken: Machu Picchu. Daarnaast staat er een spannende meerdaagse Jungle trektocht op het programma en een weekend naar Puno en het Titicaca meer met zijn drijvende eilandan Urus, Taquile, Sillustani waar de mensen nog steeds leven zoals vroeger.

Het programma van de extra weken kan op verzoek worden toegestuurd. Onderdak tijdens dit programma kan geregeld worden in het AMAUTA studentenhuis, bij een gastgezin of in een hotel. De accomodatie is niet inbegrepen in de prijs van het programma, met uitzondering van een aantal escursies, zoals bijvoorbeeld de Jungle trektocht en Puno. AMAUTA’s eigen reisbureau, DOS MANOS PERU, zal alle excursies organiseren en begeleiden.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentinië
Telefoon. +(54) 911 4189 4878

Vind ons ook hier:
website chat software