Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Taalcursus Spaans voor families

Spanish for Families

Wist u dat uit onderzoek blijkt dat kinderen die op jonge leeftijd aan vreemde talen worden blootgesteld grote voordelen hebben in de ontwikkeling van hun taal en leesvaardigheden? Mis deze kans niet uw kinderen op te geven voor een extra stap vooruit.

AMAUTA’s Spaans voor Families programma bevatten meer voorzieningen, flexibele en speciaal ontworpen programma's voor kinderen van alle leeftijden. Onze Spaans voor Families programma is zo ontworpen dat iedereen in het gezin een fantastische tijd zal hebben tijdens de vakantie met het leren van Spaans, in op maat gemaakte programma's.

De lessen voor kinderen zijn duidelijk, interessant en kleurrijk. De kinderen zullen Spaans leren met een scala aan leuke materialen, waaronder video's, muziek en Spaanse boeken voor kinderen. Deze les is aangepast aan de leeftijd van uw kinderen. Als u kinderen heeft jonger dan 6 jaar, kan er voor een professionele oppas worden gezorgd in de middag.

Een scala aan excursies zijn ook gepland voor het weekend, altijd met de leeftijd en het niveau van uw kinderen in gedachten. In Peru, kan de hele familie gaan raften, paardrijden, fietsen, wandelen of naar een boerderij in de Heilige Vallei, waar de kinderen lamas kunnen aanraken of een koe melken. Er worden ook creatieve workshops georganiseerd waarbij de kinderen leren spelen met traditionele instrumenten of het maken van sieraden of keramiek.

In Argentinië, hebben we onder andere familie excursies het Rosedal Meer, de dierentuin, varen tot aan het stadje Tigre boven aan de rivier, of naar een van de estancia's rondom het dorp San Antonio de Areco. Een bezoek aan Mataderos op zondag is een geweldige manier om meer over het leven te leren op het platteland van Argentinië en van de lokale gaucho's. Creatieve workshops bevatten onder andere het leren spelen van traditionele instrumenten, leren Tango dansen, of het werken met leer ambachten.

Onafhankelijk van wat uw familie het meeste aantrekt, er is genoeg te doen en te kiezen in deze locaties. We zullen van uw gezins vakantie een prachtige en onvergetelijke ervaring maken. Cusco is de archeologische hoofdstad van Zuid-Amerika, met Inca muren en is ligt hoog in de Andes bergen, terwijl Buenos Aires allew wat cultuur leeft en ademt, vol met festivals, theater, dans en cinema. Kies uw locatie, en laat de rest aan ons over.

We kunnen ook uw plannen voor de rest van uw reis regelen en boeken, in heel Peru of Argentinië - beide landen genieten van indrukwekkend natuur en bezienswaardigheden. Misschien wilt u met uw hele gezin naar Machu Picchu of de Iguazu Watevallen, of juist het Peruaanse Amazonegebied bezoeken. Neem anders de kinderen mee om samen de pinguïns te zien in de Peninsula de Valdes, of ga skiën in Patagonië.

Accomodatiemogelijkheden
Spanish for Families Accommodation
Indien u het maximale uit uw ervaring hier wilt halen, raden wij u aan om bij een lokale Latijns-Amerikaanse familie te verblijven. We zullen ons best doen om uw familie bij een lokale familie met kinderen van dezelfde leeftijd te plaatsen, zodat de kinderen met elkaar kunnen spelen. Dit is een waanzinnige mogelijkheid voor de hele familie om het Spaans te oefenen en de lokale cultuur te leren kennen.
Spaans voor Kinderen (6 – 12)
Spanish for Kids
Waarom zou u uw kinderen niet de kans geven al op jonge leeftijd een vreemde taal te leren? Een taal leren in een land waar je meteen kunt oefenen is de beste manier om te leren en dit is voor kinderen niet anders!
Spaans voor Tieners (13 – 17)
Spanish for Teens
De tienerjaren zijn een spannende, verwarrende en uitdagende tijd voor kinderen. Ze zijn niet langer kleine kinderen meer, maar ook nog geen volwassenen. Snel verveeld met saaie gestructureerde lessen, maar aan de andere kant willen ze ook geen kinderachtige spelletjes meer doen. Kortom weer een totaal andere manier van lesgeven.
Spaans en Acitiviteitenkamp voor Tieners
Teen Spanish and Activities Camp
De meeste ouders hebben het druk met hun werk, willen graag rondreizen in Perú of zelfs studeren bij AMAUTA. Echter hebben ze graag dat ook hun kinderen een geweldige ervaring hebben. De twee weekse Spaans en activiteitenkamp in de heilige vallei of de peruaanse regenwoud is de perfecte gelegenheid hiervoor. Het zal hen een ervaring bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten!
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website