Spaans en Activiteitenkamp voor Tieners
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans en Activiteitenkamp voor Tieners

Regenwoud in Peru

De meeste ouders hebben het druk met hun werk, willen graag rondreizen in Perú of Argentinië of juist studeren bij AMAUTA, maar teglijkertijd willen ze graag dat ook hun kinderen een geweldige ervaring hebben. De twee weekse Spaans en Activiteitenkamp in de Heilige Vallei, het Peruaanse regenwoud of de stad Buenos Aires is de perfecte gelegenheid voor hen. Het zal een ervaring bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten!

AMAUTA zal ervoor zorgen dat er een speciale tweetalige programma-coördinator ten allen tijden de kinderen zal vergezellen gedurende hun verblijf in Peru. Hierbij wordt er een veilige en leuke omgeving gecreëerd voor de kinderen. Alle transportkosten van en naar de activiteiten en van en naar school zijn inbegrepen. De accomodatie, de toegangskosten, de gidsen en alle maaltijden zijn inbegrepen in de programmakosten.

 

Spaans en Activiteitenkamp voor Tieners
Optie 1: Spaans en Activiteitenkamp in de Heilige Vallei van de Inca’s (2 weken).
Our student in Amauta Sacred Valley

Dit is een geweldige gelegenheid voor tieners die interesse hebben in de Peruaanse cultuur en geschiedenis, in koken en kampvuren maken, in raften en stevige wandelingen en in zich vermaken terwijl ze Spaans leren.

Het kamp wordt geörganiseerd in onze school in de Heilige Vallei, ongeveer 1 uur verwijderd van Cusco met de bus. De studenten zullen zich meteen realiseren dat ze in een andere wereld terecht zijn gekomen zodra ze daar aankomen. Het adembenemende landschap en de kleurvolle klederdrachten van de lokale bevolking zijn geweldig en de studenten zullen vanaf het moment dat de kampbegeleiders ze verwelkomen de magie voelen die er in deze omgeving hangt. Vanaf dat moment zullen ze naast de dagelijkse vier uur Spaanse les genieten van leuke, sportieve en culturele activiteiten zoals een wandeling naar de dichtbij gelegen Pisac ruines met een gids, een excursie naar de zoutvlakten, salsales, kookles, muziekles, een kampvuur en een dag riverraften. Cusco zal twee keer bezocht worden om de Inca ruines te bezoeken en wat extra te winkelen. In het weekeinde zullen we het beroemde Machu Picchu bezoeken.

Het kamp begint in Cusco op dag 1,wanneer we richting de Heilige Vallei vertrekken en eindigt op dag 14 wanneer we terugkeren naar Cusco. Extra dagen in Lima en/of Cusco kunnen geregeld worden. Dit kamp kan ook gecombineerd worden met het kamp in de jungle.

Optie 2: Spaans en Activiteitenkamp in de Peruaanse jungle Tambopata (1 week).
Teen Spanish & Activities Camp, in the Peruvian rainforest of Tambopata

Kun je je iets spannenders bedenken dan ons klaslokaal in onze lodge in de Peruaanse Amazone? Had je ooit gedacht dat uw kinderen zouden studeren met jungle geluiden op de achtergrond? Dit kamp, dat 1 week duurt, is een unieke gelegenheid om in de jungle te studeren en te leven terwijl je deelneemt aan leuke leerrijke activiteiten.

Ons kamp start in Puerto Maldonado. Ons personeel komt hier aan vanuit Cusco, maar je kan ook zelf vanaf Lima erheen vliegen; wat je het beste uitkomt. Vanaf Tambopata zullen we in een typische kano over de Tambopatarivier naar onze lodge gebracht worden. Tijdens de reis zullen we zien hoe de vegetatie steeds authentieker wordt.

In de Lodge zullen je Spaanse lessen gecombineerd worden met excursies zoals een nachtwandeling om nachtdieren te zoeken, een expeditie te voet en met kano, een bad in de thermal baden, een zoektocht naar kaaimannen en vele andere leuke en spannende activiteiten. Onze junglegids zal ons vergezellen gedurende alle jungle activiteiten om de wonderen en de interesante en complexe ecosystemen uit te leggen.

Het kamp eindigt op dag 7 op het vliegveld van Puerto maldonado. Extra dagen in Cusco en/of Lima kunnen geregeld worden

Optie 3: Spaans en activiteitenkamp voor tieners in de bruisende stad Buenos Aires (2 weken).
Tango in the exciting city of Buenos Aires

Geef uw kinderen de vakantie van hun leven, onder ons toezicht in de kunstzinnige stad Buenos Aires. Uw tienerkinderen zullen Spaans studeren in de ochtend en tijdens de middag zullen we ons concentreren op twee of drie van de volgende activiteiten:

 • Tango
  Argentinië is het meest bekend voor zijn geweldige tango en onze priveleraar zal met alle genoegen onze studenten de eerste basisstappen leren gedurende twee of drie wekelijkse sessies. Plezier gegarandeerd!
   
 • Theater
  Buenos Aires heeft een bruisend cultureel leven inclusief vele theater voorstellingen. Voor de theaterliefhebbers met een intermediate niveau Spaans hebben we een interessante toneelcursus. De cursus focust op theater, mime, make-up en vele andere aspecten.
   
 • Vrijwilligerswerk
  Twee tot drie keer per week doen we vrijwilligerswerk in één van de weeshuizen in Buenos Aires. Het doen van sociaal werk en het ontmoeten van leeftijdsgenoten in een totaal andere omgeving zal de deelnemers een unieke kans geven de andere kant van het leven in Buenos Aires te ervaren. In deze situaties gebeuren totaal onverwachte dingen en onstaan er geweldige vriendschappen
   
 • Excursies
  In het weekend worden de geweldige Iguazu watervallen bezocht!
  We zullen vanaf het moment dat de studenten aankomen in Buenos Aires goed voor ze zorgen en we zullen ze naar de speciaal getrainde gastgezinnen brengen alwaar ze zullen verblijven tot de laaste dag van het programma (dag 14). Extra dagen of weken accomodatie en Spaanse lessen kunnen toegevoegd worden los van het kamp.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Vind ons ook hier:
add chat to your website