Speciale Spaanse Cursussen
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Speciale Spaanse Cursussen

Intensief Spaans
Intensief Spaans
Deze intensieve Spaanse cursus is speciaal bedoeld voor diegenen die de Spaanse taal snel willen leren, vooral met het oog op werkgerichte doeleinden.
Spaans voor Reizigers
Spaans voor Reizigers
Deze cursus biedt reizigers de mogelijkheid om in een korte tijd de basis van het Spaans te leren. De lessen zijn gefocused op zinnetjes en uitdrukkingen die je als reiziger veel nodig zult hebben. Elke dag wordt er naar een nieuwe situatie gekeken die je als reiziger kunt tegenkomen. Daarnaast ligt de focus ook sterk op het snel leren communiceren in het Spaans.
Medisch Spaans
Medisch Spaans
Deze cursus Spaans is speciaal bedoeld voor doktoren, zusters, maatschappelijke werkers en andere professionals op medisch gebied. Tijdens deze lessen zal de student de Spaanse taal leren met speciale focus op het medische jargon en standaard ziekenhuissituaties zoals het stellen van diagnoses en het behandelen van de patienten. Na afloop van deze cursus weet de student genoeg om haar communicatievaardigheden met Spaanssprekende patienten te kunnen verbeteren in de praktijk.
Spaans voor Universiteits Studenten
Spaans voor Universiteits Studenten
Heb jij belangstelling om studiepunten te krijgen door Spaans in Peru of Argentinië te studeren? Verschillende universiteiten hebben het Spaanse lesprogramma van AMAUTA erkent, wat betekent dat je (afhankelijk van welke universiteit) studiepunten zou kunnen krijgen terwijl je hier Spaanse lessen volgt en geniet van het leven in Peru of Argentinië. Ons programma voor studenten biedt vier uur Spaanse les aan per dag en twee uur aan extra activiteiten, wat o.a. bezoekjes aan lokale culturele plaatsen of lezingen over de Latijns-Amerikaanse geschiedenis en literatuur inhoudt.
Spaans voor 55+’ers
Spaans voor 55+’ers
Jongeren hebben hun eigen manier van leren en verschillende ideeën over hoe ze hun tijd willen besteden dan ouderen. Spaans voor 55+ is ontwikkeld met deze verschillen in ons achterhoofd. Het programma combineert Spaanse lessen met extra activiteiten, zoals excursies en lezingen over de Peruaanse cultuur en geschiedenis.
Spaans en TEFL
Spaans en TEFL
Deze cursus biedt de mogelijkheid je Spaans te perfectioneren en hiervoor een TEFL certificaat te behalen in slechts 6 weken tijd. Dit kan zowel in Peru als in Argentinië. Een TEFL certificaat geeft jou de mogelijkheid om over de hele wereld Engelse les te mogen geven. Onze TESL cursus is gevolmachtigd door Ascentis, een wereldwijd erkende organisatie.
Spaans voor Expats (Argentinië)
Spaans voor Expats (
Als je van plan bent te verhuizen naar Argentinië, tijdelijk of voor goed, is Spaans leren een echte vereiste! De levendige Argentijnse samenleving – met vele echte Porteños - is net buiten de deur, en je leven zal veel leuker zijn als je Spaans spreekt, al is het zelfs maar een beetje.
Spaans en DELE

Als je serieus bent met Spaans leren in Zuid Amerika, raden wij het aan om deel te nemen aan het DELE examen. Het DELE (Diploma van Spaans als tweede taal) is een internationaal gerenommeerde kwalificatie voor de Spaanse taal, en daarom een essentieel element voor op je Curriculum Vitae. Dit certificaat heeft een hoog academisch niveau voor de toelating tot universiteiten, die een objectief beoordeeld niveau van Spaans vereisen.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website