Spaans en DELE - AMAUTA Scholen
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans en DELE

Spaans en DELE

Als je serieus bent met Spaans leren in Zuid Amerika, raden wij het aan om deel te nemen aan het DELE examen. Het DELE (Diploma van Spaans als tweede taal) is een internationaal gerenommeerde kwalificatie voor de Spaanse taal, en daarom een essentieel element voor op je Curriculum Vitae. Dit certificaat heeft een hoog academisch niveau voor de toelating tot universiteiten, die een objectief beoordeeld niveau van Spaans vereisen.

De DELE heeft 3 verschillende niveaus: Certificado Inicial (gemiddeld), Certificado Basico (hoog gemiddeld) en Diploma Superior (gevorderd niveau). Het examen test 5 verschillende vaardigheden: lezen, schrijven, grammatica en vocabulaire, luisteren en spreekvaardigheid. De examens vinden normaliter 3 keer per jaar plaats: in mei, augustus en november.

Bij AMAUTA zullen wij je helpen om je voor te bereiden op dit belangrijke examen. AMAUTA is niet een officieel DELE instituut, maar wanneer je deelneemt aan ons Spaans en DELE voorbereiding cursus, kunnen wij je helpen bij het registreren (of je kan persoonlijk online registreren). Om het officiële DELE examen te maken, moet je ervoor zorgen dat je 4 weken of eerder de inschrijving doet. De test kan worden gemaakt in Lima, Buenos Aires of een aantal andere locaties over de hele wereld.

Tijdens ons Spaans en DELE cursus in Buenos Aires en Cusco, zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid bent op je examen; wij bieden hulp bij je zwakke plekken en versterken de basis van je huidige kennis. Elke ochtend heb je Spaanse groepslessen op jouw niveau. In de middag heb je individuele Spaanse lessen in Peru of Argentinië, met een van onze gekwalificeerde leraren in Peru, die veel ervaring hebben met het voorbereiden van studenten voor het DELE examen. Samen zullen jullie werken aan het verbeteren van spreek- en schrijfvaardigheden, grammatica, uitspraak, algemene kennis en focussen op het verbeteren van zwakke punten. Deze methode van onze Spaanse cursus in Buenos Aires en Cusco zal een enorme grote kans geven om het DELE examen te behalen. De AMAUTA Spaanse DELE cursus start elke maandag, gedurende het hele jaar.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Vind ons ook hier:
add chat to your website