Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans en TEFL

Spaans en TEFL

Deeelnemers aan het Spaans en TEFL programma zullen hun Spaans perfectioneren en een TEFL certificaat behalen. Het verkrijgen van een TEFL certificaat geeft jou de mogelijkheid om Engelse les over de hele wereld te mogen geven. Dit certificaat opent deuren om in het buitenland te kunnen wonen en werken. Stel je eens voor, met dit certificaat kan je Engelse les geven in alle exotische plekken in Latijns-Amerika en ook de rest van de wereld!.

Tijdens het Spaans en TEFL programma, zul je Spaanse lessen volgen door onze ervaren leraren, en daarnaast de TEFL-cursus volgen, waarbij je alle vaardigheden zult leren om Engelse les te geven. Ons standaard Spaans en TEFL programma is een cursus van 4 weken, dat bestaat uit 2 uur privéles Spaans en 6 uur TEFL-cursus per dag. Dit programma is tot stand gekomen door een samenwerking tussen AMAUTA en het internationaal gerenommeneerde instituut ITTI, dat zowel lid is van IATEFL als van de TESOL-organisatie in de Verenigde Staten.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons Spaans en TEFL programma aan te passen naar gelang jouw wensen en behoeften. Je kunt bijvoorbeeld een gedeelte van de TEFL cursus online doen voordat je afreist naar Cusco / Buenos Aires, zodat je ter plekke minder lesuren hebt. Je kunt er ook voor kiezen alleen de TEFL-cursus te doen, zonder Spaanse lessen, of om je lesuren te verdelen tussen Cusco and Buenos Aires, zodat je kunt genieten van twee geweldige locaties. In Cusco, is de standaard accommodatie inbegrepen in de cursus gastgezin of de Amauta studentenhuisvesting ( gedeelde kamer); in Buenos Aires is de standaard accommodatie inbegrepen studentenflat, gedeelde kamer. Uiteraard kunnen we ook alternatieve opties bieden.

Laat ons weten wat jouw ideeën en wensen zijn en we zullen een geweldig programma voor je samenstellen!.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website