Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code

Spaans voor Expats (Argentinië)

El Caminito, Argentina

Spaans leren is een echte must mocht je van plan zijn om tijdelijk of voor goed naar Argentinië te verhuizen. De realiteit vol met Porteños is net buiten de deur en door net een beetje meer Spaans te kunnen zul je ondervinden dat het leven vele malen leuker wordt!

Wanneer je iets aan het kopen bent in een winkel, iets aan het bestellen bent in een restaurant, wanneer je iets gedaan wil krijgen of wanneer je een bedrijf aan het opzetten bent, helpt het enorm als je een beetje Spaans spreekt. Wanneer je in het Spaans kunt spreken met de lokale zakenmensen, bouwers, utiliteits bedrijven en obers zal dit leiden tot een betere en snellere service en je zal je in een betere onderhandelingspositie bevinden mocht er iets misgaan.

Spaans voor Expats is een Spaanse cursus die focust op praktische communicatieve situaties en de lokale cultuur en uitdrukkingen. Er wordt speciale nadruk gelegd op het luisteren en spreken. Ook wordt er speciaal aandacht besteed aan culturele en sociale aspecten van de Argentijnse samenleving.

Haal het maximale uit je Buenos Aires ervaring en schrijf je nu in voor de cursus Spaans voor Expats. Naast het verbeteren van je Spaans, zul je ook een inzicht krijgen in lokale gewoonten, nationale feestdagen, lokale uitdrukkingen, nationale iconen en zul je een idee krijgen van wat de ‘echte’ Porteños, uit verschillende socialen klassen, denken en voelen.

Spaans voor Expats (Argentinië)
Our students in Amauta School, Argentina
The Obelisco, Buenos Aires
Students drinking mate, Argentina
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website