Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Standaard Spaanse Cursussen

Standaard Spaanse Cursussen

Groepscursus

Groepscursus

Onze Spaanse groepslessen zijn een geweldige manier om interactief Spaans te leren. Het werken in een groepsomgeving stimuleert het gesprek en zodoende leer je ook van jouw medestudenten.

Alle groepslessen worden klein gehouden om een zo persoonlijk mogelijke lesmethode te kunnen hanteren. Je zal altijd worden ingedeeld met anderen studenten van hetzelfde niveau, zodat je samen kunt leren op het juiste tempo. Groepslessen duren vier uur per dag, in de ochtend of middag, en bestaan uit twee 2-uurs lessen gegeven door gekwalificeerde Spaanse docenten.

In de groepslessen, besteden de leraren de meeste tijd aan interactieve activiteiten en oefeningen waardoor de studenten Spaans leren begrijpen en spreken op een constructieve manier. Studenten zullen ook tijd besteden aan grammatica-oefeningen, schrijven en lezen. Bezoek aan typische locaties in de stad, zoals de markt, middelbare scholen of een ziekenhuis, worden ook vaak gepland om zo het leren van studenten op een praktische manier te bevorderen.

Priveles

Priveles

Onze individuele Spaanse taaltrainingen zijn vooral bedoeld voor studenten met specifieke leerdoelen en interesses. Het onderlinge, ononderbroken en directe contact met onze lokale docenten is uitermate bevorderlijk voor het snel Spaans leren.

De individuele Spaanse lessen zijn specifiek op maat gemaakt voor je en geven de beste mogelijkheid om het maximale uit jouw cursus Spaans te krijgen in een zo kort mogelijke tijd. Deze lessen zijn ook ideaal voor wie specifiek extra aandacht aan conversatie en luistervaardigheid wil besteden.

Onze docenten begeleiden de individuele cursisten door het hele leerproces. Voor aanvang van de Spaanse cursus worden in overleg met de student de doelstellingen en het taalniveau van de student bepaald. Vervolgens wordt jouw persoonlijke traningsprogramma opgezet en in overleg eventuele buitenschoolse activiteiten geregeld.

‘Best of Both’ (combinatie van groeps- en priveles)

Best of Both

Het ‘Best of Both’ programma verdeelt de dag tussen vier uur Spaanse groepslessen en twee uur priveles. De groepslessen worden of in de ochtend of de middag gegeven door twee verschillende, gekwalificeerde leraren. Door de voordelen van groeplessen en individuele begeleiding te combineren, zal het ‘Best of Both’ programma je helpen om een hoger niveau van bekwaamheid te verkrijgen in een sneller tempo.

Profiteer van de gezelligheid van de dynamische groeplessen waar je samen met andere studenten gedurende vier uur per dag aan deelneemt. Breng dan nog twee uur per dag extra door met de persoonlijke aandacht van een prive-leraar, waarbij je je zal richten op de grammatica regels die je hebt geleerd in de groepsles. Speciale aandacht zal ook worden besteed aan uw uitspraak en vocabulaire.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website