Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Vrijwilligerswerk in Cusco, Peru

Standaard Vrijwilligerswerk Programma

AMAUTA's Vrijwilligers Programma biedt de unieke gelegenheid om te wonen en werken in het buitenland en tegelijkertijd de Spaanse taal te oefenen. Door het vrijwilligers programma leveren zowel AMAUTA als de vrijwilligers zelf een bijdrage aan de gemeenschap en slaan zo een brug tussen de buitenlandse bezoekers en de lokale bevolking.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij verschillende projecten als je eenmaal je Spaanse lessen hebt afgerond. Je kunt zowel kiezen voor het werkgebied en locatie van het project. Mogelijke werkgebieden zijn onder andere maatschappelijk werk, onderwijs, toerisme, cultureel werk en catering. Locaties zijn bijvoorbeeld in een kliniek, ziekenhuis, na-school project, project voor straatkinderen, tehuis voor ouderen of een basisschool.

Wij bieden ook aanvullende culturele cursussen aan al onze leerlingen aan en deze zijn een geweldige manier om je Spaans te verbeteren. Alle activiteiten stellen je in staat om te leren in een dynamische en leuke omgeving, terwijl je inzicht krijgt in de Latijns-Amerikaanse, Peruaanse of Argentijnse cultuur.

Vrijwilligerswerk Programmas

Standaard Vrijwilligerswerk Programma

Volunteer Standard Program

Het Standaard Vrijwilligerswerk Programma bestaat uit zowel Spaanse les en vrijwilligerswerk. Er wordt een minimum van 8 weken inzet gevraagd, wat bestaat uit 4 weken Spaanse les gevolgd door 4 weken vrijwilligerswerk. Vrijwilliger activiteiten en locaties kunnen variëren, maar de vrijwilliger krijgt atlijd de kans om een stage van zijn of haar keuze te kiezen.

Vrijwilligerswerk Plus Programma

Vrijwilligerswerk Plus Programma

Het Vrijwilligerswerk Plus Programma is bedoeld voor vrijwilligers met specifieke vaardigheden en vereist een minimale inzet van 16 weken. Net als bij het Standaard Vrijwilligerswerk Programma, combineert het Vrijwilligerswerk Plus Programma Spaanse cursussen met vrijwilligerswerk. De eerste 4 weken zullen bestaan uit Spaanse groepslessen gevolgd door 12 weken vrijwilligerswerk in een project naar jouw keuze. De langere inzet van het Vrijwilligerswerk Plus Programma zorgt onder ander voor een meer substantiële steun aan de organisaties en de mensen waarmee je samen werkt.


Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website