Studenten Reviews



Beoordelingen Taalcursus Spaans bij AMAUTA

Maak kennis de AMAUTA studenten. AMAUTA-studenten zijn reizigers, professionals en studenten en ze komen van over de hele wereld, waaronder Europa, de VS, Japan, Korea, Australië, Canada, Brazilië en meer; ze zijn van alle leeftijden.

Leer meer over onze studenten en lees de reviews en wat zij zelf zeggen over hun ervaring met de taalcurussen Spaans van AMAUTA. Als je op dit moment Spaans studeert bij AMAUTA, of net klaar bent met je cursus Spaans in Peru, deel je ervaringen hier met andere mensen delen en stuur ons je review.

Als je overweegt om Spaans te studeren aan de AMAUTA Spanish School in Peru, dan is dit een geweldige plek om te zien wat andere mensen te zeggen hebben over AMAUTA. Je kunt eenvoudig door de verschillende getuigenissen bladeren - met de datum, het beroep van de student en de nationaliteit.

Reviews Spanish Students Cusco

Reviews: 1

Others
2020-02-18
Student

Bij AMAUTA Spanish School was ik onder de indruk van de kwaliteit van het onderwijs, de vriendelijke en professionele medewerkers en de wereldwijde diversiteit van de studenten. Iedereen is zo blij om te werken aan het verbeteren van zijn communicatieve vaardigheden om zo de taal beter te begrijpen, maar ook om deze te waarderen en zichzelf onder te dompelen in de Spaanse taal.

Het administratief personeel is ongelooflijk ijverig en biedt onschatbare ondersteuning terwijl je je een weg baant door een vreemde stad (en taal!).

De faciliteiten op de school zijn voldoende en bieden een geweldige plek voor personeel en studenten om een harmonieuze leeromgeving te creëren.

Cusco is een bruisende stad met een immense schoonheid, fascinerende geschiedenis, geweldige mensen en een levendige cultuur. Cusco is de thuisbasis van enkele van de grootste Zuid-Amerikaanse culinaire hoogstandjes, waaronder chocolade en koffie die je nergens anders zult ervaren. Het uitzicht op de Andes-bergketens rond de stad is adembenemend, net zoals de stad 's nachts oplicht! Cusco is een veilige stad om in te wonen, werken, studeren en spelen!

Ik zou AMAUTA ten zeerste aanbevelen als je door Peru reist en je unieke avontuur wilt uitbreiden met Spaanse taalverwerving en veel PLEZIER!

Others
2020-01-13
Student

Mijn naam is Anneli en ik ben 57 jaar oud. Ik kom uit Finland maar ik woon in Zweden. Ik heb twee weken doorgebracht op de AMAUTA Spanish School in november 2019.

De school was leuk en ze hebben zeer professionele en vriendelijke leraren, wat de studie leuk maakt. Ik merkte dat de sfeer op school heel vertrouwd en warm was.

's Avonds konden we deelnemen aan allerlei activiteiten zoals bijvoorbeeld een salsacursus. De school ligt dichtbij het centrum van Cusco en er zijn veel restaurants in de buurt waar je heerlijk kunt eten. Er is ook veel te zien in Cusco! Je ziet me bijvoorbeeld helemaal in trance in het "Inka Museum". Natuurlijk kan je ook excursies maken, zoals "Machu Picchu" en nog veel meer ...

Ik raad de school ten zeerste aan; het is een avontuur dat je je de rest van je leven zult herinneren!

Others
2019-09-30
Student

Hola, me llamo Dominik!

Ik kwam naar AMAUTA om de Spaanse taal te onthouden die ik op school studeerde. Maar wat AMAUTA deed, was een complete boost voor mijn Spaanse vaardigheden!

In een vriendelijke sfeer leerden de docenten mij niet alleen woordenschat maar ook nieuwe zinsconstructies en brachten daarom mijn Spaans naar een nieuw hoger niveau. Cusco is de perfecte stad om de middag door te brengen met je nieuwe vrienden van over de hele wereld. Daarnaast ontdek je tijdens de gratis activiteiten van AMAUTA een verborgen talent van jezelf. In mijn geval: ik ben nu een salsa dansende panfluitspeler van wereldklasse!

Al met al zou ik deze school aan iedereen aanbevelen, het wordt een ervaring die je bijblijft de rest van je leven.

Others
2017-01-17
Student
Mijn naam is Francesca Loux en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd in Peru. Ik heb Spaanse groepsessen in Cusco gevolgd én 1 uur individuele les per dag. Ik vond de Spaanse lessen leuk omdat de leraren erg betrokken waren en de andere studenten waren ook super. Ik heb het gevoel dat mijn Spaans erg vooruit is gegaan. Voordat ik hier kwam, wist ik maar een paar dingen van het reizen, maar AMAUTA heeft me echt geholpen met grammatica van het Spaans. Ik heb meer geleerd over de verschillende tijden en vervoegingen. Ik zou AMAUTA Spanish School absoluut aanraden om te studeren omdat de leraren makkelijk aanspreekbaar zijn, iedereen op school heel betrokken is en gastvrij en de manier van lesgeven is erg effectief!.
Others
2017-01-09
Student
Mijn naam is Sennad en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd bij AMAUTA Peru. Het super leuk en fijn. Ik vond het heerlijk om in het studentenhuis te zitten in Cusco; het was een leuke gemeenschap en dat maakte het makkelijker om de andere studenten te leren kennen. Mijn Spaans is zeker weten verbeterd gedurende mijn verblijf, en nu voel ik me meer voorbereid voor de rest van mijn reizen door Zuid-Amerika. Cusco is een geweldige stad; de plaza is leuk en de mensen zijn zo vriendelijk. Ik zou AMAUTA Spanish school aanbevelen omdat het gewoon een hele fijne plek is om te zijn en om Spaans te leren in Peru!.
Others
2017-01-06
Student
Mijn naam is Ben en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd, hier bij AMAUTA Spanish School. Ik nam Spaanse groepslessen en ik vond ze heel erg leuk. Ik heb van de professoren en de studenten genoten; er hing een goede sfeer. Het schema was leuk omdat we in de middag tijd hadden om rond te gaan en Cusco te ontdekken. Ik heb het idee dat mijn Spaans erg vooruit is gegaan en nu denk ik dat ik op het punt ben waar ik de meeste dingen kan begrijpen, ik moet alleen mijn conversatie oefenen. Het kerstdiner met alle leraren, families, en studenten was heel erg leuk. Ik zou het aanbevelen om op deze school te gaan studeren!.
Others
Student
2016-12-19
Ik nam een 4 weken durende Spaanse cursus bij AMAUTA Peru en daarna heb ik vrijwilligerswerk gedaan op het lokale Sport instituut in Cusco. Ik vond de omgeving van de school heel erg leuk. Het was een fijn toffe omgeving om in te zijn. De leraren bij AMAUTA praatten niet alleen tegen de studenten in de les maar ze deden ook moeite buiten de les. Ze vonden het heel erg belangrijk dat studenten zich welkom voelden, wat erg belangrijk is voor studenten die reizen in Peru!.
Others
2016-12-15
Student
Mijn naam is Anastasiya Shved en ik studeerde Spaans hier bij AMAUTA. Ik vond mijn Spaanse lessen in Peru heel erg leuk; mijn Spaans verbeterde zich al na 3 weken in Cusco. Ik ben zekerder in mijn conversatie vaardigheden en de interactie met andere Spaanse sprekers. Ik heb zelfs Peruaanse vrienden gemaakt! Ik vond het leuk dat de Spaanse lessen in Cusco mij niet alleen maar de taal hebben geleerd maar ook over de gechiedenis en de culturen van Peru. Ik zou studeren op deze school absoluut aanbevelen omdat het lesniveau erg hoog is; de integratie van de Spaanse grammatica, conversatie en culturele ervaringen en tenslotte, de geweldige locatie van de school in het centrum van Cusco.
Others
2016-12-12
Student
Mijn naam is Hannah Friedrichs en ik heb veel Spaans geleerd hier bij AMAUTA. Mijn Spaanse lessen waren erg goed; de leraren waren vriendelijk en behulpzaam, net zoals de andere studenten. Ik woonde in een gastgezin in Cusco, wat prachtig was. Mijn gastmoeder was zo lief en ze kookte alles wat ik maar wilde! Ik zou studeren op AMAUTA Spaanse school aanraden omdat je mensen vanuit heel veel verschillende landen kan ontmoeten en je hebt de kans om veel goede Spaanse leraren te hebben.
Others
2016-12-01
Student
Mijn naam is Grytsje de Vries en ik heb het programma Spaans (1 week) en Vrijwilligerswerk (4 weken) gevolgd bij AMAUTA Spanish School in Peru. Ik vond de Spaanse lessen heel erg leuk omdat we zoveel plezier hadden; we hebben veel gelachen! Ik verbleef bij een gastgezin en later in het studentenhuis an AMAUTA, ik vond beiden leuk. Maar ik vond het studentenhuis leuker omdat het wat centraler gelegen was en ik hield ervan om alle mensen te ontmoeten die er woonden. Het hoogtepunt van vrijwilligerswerk in Peru bij een school voor dove kinderen, was de kinderen zelf, omdat ze altijd zo vrolijk en vriendelijk waren!.
Others
2016-11-28
Student
Mijn naam is Flavia Frigeri Reis en ik kom uit Brazilië. Ik vond de Spaanse lessen heel erg leuk omdat de leraren super goed waren, elk zijn eigen persoonlijkheid en goede lesmethodes. Ik heb het gevoel dat mijn Spaans echt is verbeterd terwijl ik hier was! Ik zou AMAUTA Spanish School zeker weten aanbevelen omdat het een goede school is en ik er erg van genoten heb.
Others
2016-11-24
Student
Mijn naam is Bert Schelfhout en ik kwam naar AMAUTA Spanish School om voor 3 weken Spaanse lessen te nemen. Ik vond vooral mijn lessen erg leuk omdat de leraren zo goed waren. Ik verbleef in het studentenverblijf en het was leuk; vooral mijn kamergenoten en ik hadden veel plezier en er was altijd wel iemand aanwezig. Het is een fijne gemeenschap omdat alle mensen hetzelfde doel hebben om Spaans te leren en hun ervaringen in Peru te delen. Natuurlijk zou ik AMAUTA aanraden omdat de relatie tussen de leraren en de studenten professioneel maar erg vriendelijk is, de accommodatie is in overeenkomst met de prijs en de locatie in Cusco is geweldig omdat het dichtbij alles is!.
Others
2016-11-10
Student
Mijn naam is Lindsay Dyke en ik kom uit Canada. Ik kwam naar Peru voor twee weken Spaanse les. Ik nam zowel groepslessen als individuele Spaanse lessen. Ik heb veel geleerd gedurende mijn verblijf. Ik kwam aan als een beginner, en mijn zelfverzekerdheid is erg gegroeid over deze laatste twee weken. Ik vond het heel leuk dat ik bij dezelfde groep kon blijven voor twee weken lang. De week dat ik begon waren het allemaal meiden en we zijn erg hecht geworden. We gingen altijd samen uit eten in de avonden en we deden een aantal tours in Cusco tijdens de weekenden, dus ik heb geweldige vriendschappen gemaakt in maar twee weken. Ik raad studeren bij AMAUTA absoluut aan omdat de school goed georganiseerd is, een goede communicatie is voordat je aankomt en het kantoor personeel is erg toegankelijk, begrijpend en ondersteunend.
Others
Student
2016-05-24
Hoi, mijn naam is Rahel en ik kom uit Zwitserland. Ik had drie redenen op naar Peru te komen. Als eerste wilde ik graag mijn Spaans oppakken, maar ik wilde ook graag trek tochten doen en uiteindelijk wilde ik leren om te surfen. Al deze dingen kun je doen in Peru, dus dat zijn de redenen waarom ik gekozen heb voor Peru. Ik heb een week Spaanse les gevolgd bij AMAUTA Spanish School in Cusco en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Het was erg goed voor je communicatie vaardigheden en je kreeg de kans om veel mensen te leren kennen. Ik verbleef in de campus van de school, ik had een grote fijne kamer. Cusco is een fascinerende stad, met veel oude gebouwen uit de Inca tijd, het is een prachtige stad! Ik zou zeker de ervaring van het reizen door Peru en het leren van de Spaanse taal bij AMAUTA Spanish School aanbevelen aan anderen!.
Others
Student
2016-03-22
De sfeer bij AMAUTA vond ik het leukst. Eerst waren er alleen maar meiden, maar nu zijn er ook een aantal jongens. Hele toffe sfeer, samen koken, samen uitgaan, samen veel lachen! "Ben je blij dat je voor Amauta hebt gekozen?"
Ja, soms vond ik het wel een beetje onduidelijk.. Had de informatie liever zelf wat meer onder controle gehad maar ik heb ook via een "derde partij" geboekt. Maar ik ben heel erg tevreden over AMAUTA, het eten is heel lekker en het ontvangst was ook heel goed! Ze hebben me opgehaald van het vliegveld. Alles was duidelijk en kreeg ook gelijk een rondleiding door Cusco, vond ik erg tof! De docenten waren fantastisch, vooral Rodolfo kan heel goed uitleggen en geeft altijd antwoord op mijn vragen! Toevoeging: komt allen naar Amauta!!.
Others
Student
2015-12-10
Ondanks dat mijn verblijf hier kort was, vond ik de stad Cusco en de school echt geweldig. Het was veel beter dan ik verwacht had. Bedankt!.
Others
Student
2015-11-11
Ik heb heel erg genoten van mijn tijd hier in Peru, met name van de school in de Heilige Vallei, in Yanahuara. Ik denk dat het geweldig is, de gelegenheid die AMAUTA biedt om daar naartoe te gaan om je Spaanse lessen voort te zetten. Over het algemeen vond ik de manier van lesgeven leuk en de leraren zijn geweldig, ze staan altijd voor je open om je iets uit te leggen.
Others
Student
2015-11-09
Ik ben zeer tevreden met deze twee weken Spaanse lessen in Peru. De leraren en de staff bij AMAUTA zijn heel erg vriendelijk en de Spaanse cursus is heel effectief. Je leert erg snel. Heel erg bedankt!.
Others
Student
2015-11-05
Ik vind het geweldig dat alles voor je is geregeld hier bij AMAUTA Cusco, bijvoorbeeld de maaltijden en de was service. Alles was veel beter dan ik had verwacht. Ik hou e rook erg van om met spelletjes Spaans te leren en de leraren waren super en heel creatief.
Others
Student
2015-10-27
AMAUTA Spanish School is een leuke plek om Spaans te leren in Buenos Aires. De eerste dag was het moeilijkst maar ook de dag waarop ik het meeste heb geleerd. De activiteiten in de middagen waren altijd heel erg leuk en interessant. De studenten en de leraren zijn erg ´open minded´, het is net een kleine internationale familie.
add chat to your website