*Verification code
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Community

Amauta Spanish School Community

Här på AMAUTA är vi som en stor familj. Våra studenter spenderar mycket tid hos oss, från några veckor till några månader, vilket gör att lärarna lär känna eleverna mycket väl och viceversa. Eleverna kommer också väldigt nära varandra. De tillbringar varje dag i klassrummet tillsammans, äter tillsammans och delar sina upplevelser tillsammans. Känslan av samhörighet på AMAUTA är väldigt stark och vi välkomnar dig att bli en del av den.

I Peru bor många av studenterna i skolresidensen medan andra bor hos spansktalande familjer. Varje morgon börjar eleverna sin dag med att äta frukost tillsammans innan de skyndar sig iväg till sina lektioner. Även lunchen är en social samling. Borden dukas upp i solskenet på terrassen och eleverna får en chans att umgås och uppdatera sig om varandras volontärprojekt och lektioner. Under eftermiddagarna är det många av studenterna som ger sig iväg för att utforska sevärdigheterna i Cusco och dess omgivning medan andra beger sig till sina eftermiddagslektioner eller volontärprojekt.

I Argentina är det lite högre tempo på grund av Buenos Aires pulserande stadsliv. Studenterna anländer för sina morgonlektioner och tillbringar dagen i den toppmorderna byggnaden som utgör skolan. I närheten finns många härliga caféer där studenter ofta äter lunch tillsammans innan de ger sig iväg till sina respektive volontärprojekt eller besöker sevärdigheterna i närheten.

AMAUTA är väldigt samhällsinvolverade och arbetar hårt för att förbättra de samhällen vi verkar i. Vi har många volontärprojekt för att kunna match våra volontärers färdigheter med de kunskaper som efterfrågas. Vi är alltid öppna för nya lösningar på de problem som finns i omgivningarna. Vi är också en stor källa till sysselsättning bland lokalbefolkning och lokala värdfamiljer. Dessa värdefulla möjligheter för utlänningar att kommunicera med lokalbefolkningen och lokalbefolkningen att kommunicera med utlänningar breddar horisonten för alla.

Vi älskar att ta del av lokala traditioner och genom åren har vi deltagit i många lokala festligheter. Under högtider så som jul och påsk sträcker AMAUTA alltid ut en hand för att hjälpa samhället och de mindre lyckligt lottade lite extra. Tidigare år har vi t.ex. givit gåvor och lagat mat åt lokalbefolknngen.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentina
Phone. +(54) 911 4189 4878

Hitta oss
website chat software