Spanska lärarna i Argentina - AMAUTA Skolor
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spanska lärarna i Argentina

Our Spanish Teachers in Argentina
Alla AMAUTAs lärare är högt kvalificerade och erfarna. Spanska är deras förstaspråk och de är yrkesmän som är förpliktade till att ge studenterna den största möjliga erfarenheten av den latinamerikanska kulturen och anpassningen. De har blivit utvalda för deras höga kvalitéer av inlärningstaktiker, deras entusiasm och deras kunskaper om historian och kulturen. De kommer från olika delar av Latinamerika och har alla tagit AMAUTA lärarträningsprogram och deltagit och fortsatt deras utbildning under deras anställning.
Spanska lärarna I Argentina
Teacher Barbara Franconi

Barbara

Jag är verkligt glad att vara en del av AMAUTA. Som överordnad av studie är jag tacksam att kunna organisera spanska kurser, jobba med lektions material och planera de kulturella aktiviteterna, vilket jag gillar väldigt mycket. AMAUTA öppnade nyligen en skola i Buenos Aires och vi är stolta här på skolan att vara en del av det och vi kommer att välkomna dig och dina vänner till den här stora, otroliga staden som ni kommer älska utan tvekan.
Teacher Leonardo Fernandez

Martin

För mig är språk mer än bara vackert. Långt ifrån teoretisk inlärning så tror jag att lära sig ett språk innebär att öppna dörrar, bryta ner barriärer och fly från isolering. Att lära sig ett folkslags språk är att få inträde till deras hjärtan och deras kultur, på djupet och att möta det som de här människorna har bevarat under århundraden. Som lärare är jag imponerad varje dag när jag ser studenterna följa den här vägen; de startar med rädsla och skämsenhet, de tillåter sig själva att göra misstag, steg för steg intresserar de sig mer och växer, upptäcker mer vad som ligger bakom grammatiken. Det är praktiskt taget belönande att dela något så värdefullt enligt mig, något som utgör min identitet och hjälper studenterna att lämna deras ”instängdhet” och njutaa av en fullföljd upplevelse i vårt land.
Teacher Juan Manuel Daza

Felix

Att jobba på AMAUTA är som att ha tillgång till en fantastiskt, snabbt och dynamiskt nätverk av historier, kulturer och kunskaper från hela världen. Det gör ditt jobb till en underbar dag till dag upplevelse där du möter hur mycket som helst med unika personligheter. Som lärare, och också som författare, finner jag detta väldigt inspirerande. Lära att känna, all denna tid, dessa många visioner på livet, det gör ditt sinne vidare när du förstår skillnaderna mellan oss människor och det skapar band ,ellan oss, inte barriärer.
Teacher Omar Ocampo

Felicitas

Att vara lärare på AMAUTA är mycket mer än att lära ut ord, koncept eller regler som kommer med ett språk. Till mesta dels, är det en erfarenhet som man kan försöka överföra dag för dag för att överföra spanskans; användning, sätt, histora, uppfattningar, former av relationer med andra och sättet att se på världen etc. Att jobba med liknande, kreaktiva, glada och passionerade kollegor som känner för vårat språk, är en kontinuerlig lärarutbildning, ett ömsesidigt lärande som tar dig till att upptäcka nya sätt att lära dig saker. Allt detta, tillsammans med mångfalden av studenter, deras bakgrund, ålder, intressen, perspektiv, erfarenheter och skäl till att vilja lära sig spanska, gör arbetet på AMAUTA till en upplevelse av kulturell berikning, kunskapsdelning och transmission kultur och underhållning.
/Teacher Flavia Godnic

Liliana

Ett språk har så mycket mer än Grammatik; det är en av anledningarna till att jag gillar att undervisa på AMAUTA. Under lektionstid, delar studenter och lärare deras kulturer, deras kunskaper och personliga intressen med varandra. Jag tror att dricka ”mate” under lektionstid eller äta ”medialunas” när vi har en konversation på spanska gör det lättare och roligare att lära sig ett nytt språk. Förutom lektioner, finns det massor av kulturella aktiviteter som studenterna kan göra i skolan, som hjälper dem att få mer kunskaper om den latinamerikanska kulturen.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Hitta oss
add chat to your website