Spanska lärarna i Peru - AMAUTA Skolor
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spanska lärarna i Peru

Students
Alla AMAUTAs lärare är högt kvalificerade och erfarna. Spanska är deras förstaspråk och de är yrkesmän som är förpliktade till att ge studenterna den största möjliga erfarenheten av den latinamerikanska kulturen och anpassningen. De har blivit utvalda för deras höga kvalitéer av inlärningstaktiker, deras entusiasm och deras kunskaper om Cusco och Peru. De kommer från olika delar av Latinamerika och har alla tagit AMAUTA lärarträningsprogram och deltagit och fortsatt deras utbildning under deras anställning.
Spanska lärare I Peru
Rodolfo

Rodolfo Terrazas

To teach Spanish at Amauta school is awesome. Because, we are not just teachers, we are your friends. Every single class is a therapy of entertaining where learns Spanish is easy and fun. I’m so happy of being part of this great family. So join us, it will be an unforgettable experience.
Teacher Nury Sosa

Nury Sosa

Här på skolan förutom att lära ut spanska, delar vi med oss av våra kulturer, våra levnadssätt och våra traditioner. Det är genom att lära sig ett språk som vi blir medvetna om en annan kultur. Eftersom vi kommer i kontakt med studenter från olika delar av världen, kan vi även lära oss från dem och få en försmak av deras kulturer. Vi ser fram emot att ha just dig här på vår skola!
Teacher Patrizia

Patricia Ochoa

Hej . Jag är specialiserad på språk och litteratur lika mycket Quechua och andra historiska moment I Cusco. Tack vare mitt betyg förstår jag och vet mer om mitt ursprung andina kulturen, vilket får mig att värdesätta den mer. För stunden lär jag ut om kommunikation, Quechua och utvärdering på ett musik college i Cusco och jag är även lärare på den prestigfulla AMAUTA skolan. Jag älskar att arbeta på AMAUTA på grund av relationen med så många olika personligheter från varierande platser runt om i världen, vilket berikar mitt jobb och även jag själv som person.
Dessiree Madeleyne Salas Acurio

Dessiree Madeleyne Salas Acurio

Mitt namn är i Dessiree Madeleyne Salas Acurio, och jag jobbar som lärare på AMAUTAs spanska skola. Jag är väldigt nöjd med det på grund av två anledningar. Firman är väldigt organiserad och dessutom gillar jag att lära ut spanska. Det är motiverande att se studenter anlända hit utan några som helst tidigare spanska kunskaper och efteråt se dem kommunicera språket som inte är deras eget.
Teacher Ricardo

Ricardo Ramos

I am a person who like to teach and talking about history, culture, etc. , and at the same time learning about my student`s cultures.

This sharing of information is ideal for me, because it is a help for a better learning of spanish.
Ornelia

Onelia Figueroa

Att jobba på AMAUTA är verkligen en speciell erfarenhet för mig. Jag kan göra två saker som jag älskar på samma gång: till att börja med lära ut spanska och dela med mig av min kultur, min historia och Andina världen till studenterna vilket jag är ett stort fan av. Jag kan även lära mig mer om andra kulturer varje dag och intressera mig av Cuscos besökare som jag är lyckligt gynnad att jag kan lära känna.
Mijhaell Aucca

Mijhaell Aucca

I´m really happy to be part of this great team of professionals that mostly likes to help the students to learn the Spanish language.

Att undervisa i spanska på AMAUTA är en viktig erfarenhet för mig, inte bara för att hjälpa studenter att kommunicera utan även för att vi kan dela erfarenheter, anekdoter, kulturer och strömmar av information. Jag är verkligt glad att jag är en del av det här arbetslaget av yrkesmän som till mesta dels gillar att lära studenter det spanska språket.
Alfredo Mendieta

Alfredo Mendieta

Hi, my name is Alfredo and I love my job here at Amauta! What I like the most is to be able to help students learning spanish through different activities such as: games, music, visits to museums, etc. Also I've had the opportunity to meet wonderful people and share good times.
Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Hitta oss
add chat to your website