*Verification code
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Vår metod

AMAUTA är känd för sin interaktiva, kommunicerande och personliga inlärningsstil. Du kan välja mellan standard gruppklasser, eller anpassade individuella program. Båda inkluderar fyra timmars lektioner varje dag måndag till fredag.

Allt somAMAUTAs spanska kurser inkluderar:

  • Utveckla lyssna, skriva och läsförståelse.
  • Övningar för att utbreda vokabulär och förbättra uttal
  • Grammatik studier, bade praktiskt och teoretiskt
  • Gemensamma konversationer, skådespel och debatter

Här på AMAUTA, använder vi vår egen latinamerikanska orienterade textbook, vilket formar kurserna. De är använda för att bli kombinerade med annat material så som tidningar, sånger, litteratur, filmer och grammatik övningar, det inkluderar användning av projektorer, DVD:er och annat audio-visuellt material.

Hur som helst, alla våra kurser fokuserar på praktiska aktiviteter och övningar där studenterna lär sig genom interaktiv miljö, man lär sig det spanska språket snabbt.

Våra högt kvalificierade lokala lärare kommer att arrangera besök till typiska ställen så som museum, konstgallerior, kyrkor, några av de vackra parkerna, botaniska parken, huvudtorget, och speciella

Vi erbjuder också komplimenterande kulturklasser varje dag, de är utmärkta för att öva och förbättra din spanska i aktiviteter alla riktade för att lära dig mer om den dynamiska omgivningen där du också kommer att lära dig om den latinamerikanska kulturen.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentina
Phone. +(54) 911 4189 4878

Hitta oss
website chat software