Destinationer: Studera spanska i Argentina
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Studera spanska i Argentina

Our Spanish students in Argentina

AMAUTA Spanskaskolan i Buenos Aires erbjuder den unika möjligheten att studera spanska samtidigt som du fördjupar dig i den argentinska kulturen i "Sydanerikas Paris" Buenos Aires! AMAUTA är beläget i en vacker skolbygnad på gränsen till de trendiga områderna Palermo och Belgrano, endast 10 minuter med metron från stadskärnan. Härifrån har du den perfekta utgångspunkten för att upptäcka det bästa av Buenos Aries. AMAUTA är inte bara en plats för att studera spanska, det är även en jättebra plats att träffa nya vänner och bli en del av ett community. Studenter från hela världen kommer till AMAUTA vilket skapar en mångfald av personer med vitt skilda historier och bakgrunder. När du väl kommer hit kommer du inte vilja åka härifrån!

Amautas spanskaskola i Argentina ligger på en av huvudgatorna i området Belgrano. Det är en vacker, karakteristisk byggnad bara fem minuter från närmaste tunnelbanestation. Skolan har ljusa klassrum med stora fönster och utsikt över Belgranos gröna avenyer. I skolan finns ett fullt utrustat kök och en datasal med gratis WiFi för alla studenter. Vår egen resebyro, Dos Manos Argentina, finns också i skolbyggnaden. Precis utanför skolan finder du dig omgiven av pitoreska affärer, caffeer, biosalonger, restauranger och barer. Helt enkelt allt du behöver för att spendera en härlig tid i Argentina medans du lär dig spanska!

Vi erbjuder ett stort spann av Spanskkurser, från vår mest grundläggande kurs bestående av 20h av grupp eller privatklasser, till spanska för medicinskt syfte, Spanska och voluntärarbete, spanska och TEFL samt många andra intressanta möjligheter. Våra kulturklasser är både varierande och interaktiva, och inkluderar utflykter till museum, konstgallerier, parker och andra intressanta platser t.ex. Recoleta-kyrkogården och det berömda Caminito i La Boca. Om du är intresserad av Argentinska Gauchokulturen rekommenderar vi att du deltar i vårt spanska i Pampas-program och tillbringar en vecka med vackert boende. För de mer vågade erbjuder vi spanska och äventyrsaktiviteter, t.ex Spanska & Polo. Självklart kan du kombinera dina spanskstudier med tangolektioner.

Studera spanska i Buenos Aires
Studera spanska i Buenos Aires
Buenos Aires besitter både sofistiken av Europa (ofta kallat Sydamerikas Paris) och charmen av Sydamerika vilket gör det till en stad i världsklass. Med otaliga barer och caféer, smakfulla kvarter, och en nattpigg befolkning erbjuder staden mycket att utforska medan du studerar spanska i Argentina.
Studera spanska i Bariloche
Studera spanska i Bariloche
Bariloche –porten till Patagonien- är en underbar plats att lära sig spanska. Denna lilla stad omges av berg och sjöar och tillåter dig att kombinera dina stuider med aktiviteter såsom forsränning, paddla kayak, paragliding, dykning, skidåkning, flugfiske och ridning.
Studera spanska i Pampas
Studera spanska i Pampas
Studera spanska i hjärtat av Gauchokulturen på Argentinas landsbyggd. Du kommer att bo på en herrgård i koloniansk stil medan du njuter av utflykter både till häst och till fots. Lugnet av den traditionella Argentinska kulturen är ett bra kompliment till livet i Buenos Aires.
Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website