Destinationer: Studera Spanska i Uruguay
SPANSKA I URUGUAY
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Studera Spanska i Uruguay

Studera Spanska i UruguayStudera Spanska i Uruguay

Kantat av Argentinas och Brasiliens enorma vidder, beläget vid stora floder och Atlantkusten. Uruguay forsätter att förvåna med sina rena vita stränder, sanddynor, bäckar och små fridfulla vikar. P.g.a. sitt utmärkta klimat är Uruguay ett perfekt resemål året runt, samt ett perfekt ställe att studera spanska. Medeltemperaturen ligger runt 25C/78F under sommaren och 12C/53F på vintern.

Spanska är det enda språk som talas i landet, vilket visar på den sammanhållning som finns hos befolkningen och kulturen - egenskaper som hjälpt skapa ett tolerant och demokratiskt land. Montevideo (huvudstaden) har nyligen utsätts till den näst säkraste huvudstaden i världen. Säkerheten kompleteras även av en sjukvård med hög standard och ett välfungerande sanitetssystem.

Montevideo är en av de få huvudstäderna i Sydamerika som omges av en ring stränder som ingår i stadslandskapet. Detta har blivit stadens speciella kännetecken och fungerar även som en "renande lunga". Staden vittnar om landets historia i både dess yngre och äldre områden. Herrgårdar som en gång i tiden tillhörde välbergade medborgare har gjorts om till museum, monument, rådhus, torg, promenadstråk, skulpturer och breda avenyer. Allt detta i en smakfull och charmig harmoni som inte kan undgås av stadens besökare.

I staden finns även många stora parker som används för kulturella evenemang, bokmässor, marknader och Montevideokarnevalen som varar i mer än 40 dagar. Den förstklassiga Maritime-terminalen är centrum för landets kommersiella, industriella och kulturella utveckling samt utgångsporten till flera av landets turistattraktioner.

Montevideo är en vacker, grön stad som erbjuder en rad olika kultur- och sportaktiviteter. Det finns många högklassiga sportklubbar där besökare kan kommunicera och tillbringa tid med lokalbefolkningen. När du väljer att studera spanska i Montevideo kommer du ha chansen att göra dig bekant med allt Uruguay har att erbjuda.

Skolan som vi sammarbetar med i Montevideo är placerad i "Parque Rodo", ett välkänt och lugnt område endast fem minuter från centrum. Skolan ligger i ett vackert gammalt hus med stora klassrum, ett bibliotek, fullutrustat kök, allrum och en terrass. Skolresidenset är placerat på andra våningen i samma hus. För säkerhets skull rekommenderar vi att du bokar ditt rum några veckor i förväg då residenset tenderar att vara fullbokat. Våra spansklektioner hålls helt och hållet på spanska (fördjupningsmetoden) och pågår under hela året. Det finns ett maxantal av 6 personer per klass och lektioner finns i alla svårighetsgrader så vi kan matcha din spansknivå.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website