*Verification code
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Amauta Spanish School

AMAUTA Spanish School i Sydamerika erbjuder ett unikt tillfälle att studera och lära sig det spanska språket och samtidigt förjupa sig i Latinamerikansk kultur. Våra erfarna lärare använder innovativ pedagogik med en tyngdpunkt på ständig dialog. Detta anses av många vara det bästa sättet att lära sig ett nytt språk.

Vår Spanskskola i Cusco, Peru (den forna huvudstaden i det legendariska Inkaimperiet) och vår Spanskskola i Buenos Aires (Argentinas kosmopolitiska huvudstad) är båda strategiskt placerade i respektive städer. Från grupp- till privatlektioner, från regnskog till Inkafolkets heliga dal, AMAUTA Spanish School erbjuder dig möjligheten att studera hur och var du vill. Vi på AMAUTA vet att livet är mer än att sitta vid en skolbänk. Vi har arbetat hårt för att ta fram en mängd möjligheter för dig som student för att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Sydamerika.

AMAUTA Spanish School erbjuder även lektioner i kultur, salsa, tango, traditionell musik och matlagning, helt utan extra kostnad. Dessa kurser gör AMAUTA till en given utbildningsdestination i Sydamerika. AMAUTAs volontärprojekt, boende och möjligheter till praktikplatser i Sydamerika tillåter dig att bli en del av samhället du lever i. Dessutom är det ett fantstiskt bra sätt att förbättra dina spanskkunskaper.

Om du letar efter en fantastisk upplevelse eller fördjupning av det spanska språket i Sydamerika kan AMAUTA erbjuda dig en unik och härlig upplevelse.

Vad våra studenter säger…
Klara Holmberg The last testimony of our spanish student
AMAUTA ár en játte trevlig skola med en óppen atmosfár. lärare ár váldigt duktiga och aktivitetens utanför skolan váldigt trevliga. Läs mer
From: Switzerland
Date: 23 Dec 2014
Klara Holmberg


Rebecca Arfwedson The last testimony of our spanish student
AMAUTA Spanish School in Peru gives you a lot of opportunities. You meet a lot of foreign people and make friends for life. When you are living in Cusco they are going to be your family. ... Läs mer
From: Sweden
Date: 2 Nov 2012
Rebecca Arfwedson


 • Lär dig det spanska språket i Peru  AMAUTAs spanska skola I Peru

  Vår spanska skola I Peru är belägen i det vackra Cusco, det forna inka imperiets huvudstad och nära till den världskända förlorade inka staden, Machu Pichuu. Vårt spanska program i Peru är drivet från tre olika ställen; börja att ha dina spanska lektioner i staden Cusco, och fortsätt med din spanska i inkafolkets heliga dal (Sagred Valley) eller i Amazonas regnskog i Tambopata. Vi erbjuder också spanska program i huvudstaden Lima i vår partnerskola.

  Våra belägningar i Peru:
 • Spanska nivåer

  Spanish Levels
  Spanska nivåer på AMAUTAs spanska skola

  Vi jobbar med fyra nivåer, arrangerade mål baserade efter erfarenheter och överenstämmelser med Instituto Cervantes motsvarande Europarådets undervisningsplan. Nivåerna är nybörjare, medel, avancerad och master och varje nivå har steg med olika nivåer.

  - Nybörjar Spanska
  - Medel Spanska
  - Avancerad Spanska
  - Master Spanska

  AMAUTAs volontärabeteprogram

  AMAUTA Volunteer Work Program
  Volontärarbete i Latinamerika

  AMAUTAs volontärarbetsprogram ger den unika möjligheten att leva och arbeta I Peru och Argentina. Studenter kommer först att uppleva den rika kulturen medan du utvecklar dina spanska färdigheter. Genom volontärprogrammet, har AMAUTA och volontärerna möjligheten till att ge ett bidrag till det latinamerikanska samhället och hjälpa de mindre gynnade. Volontärarbete kan bli en väldigt givande erfarenhet när du ser att ditt jobb och stöd verkligen gör en skillnad.

  Olika typer av Volontärprogram:
  - Standard volontärprogram
  - AMAUTA praktikprogram
  - Volontär och praktik vakanser
 • Spanska övningar

  Spanska övningar
  På AMAUTAs spanska skola anordnar vi inte bara spanska lektioner på våra skolor. Besök länkarna “Spanska Grammatik”, “Spanska ord”, “Spanska fraser” och “Spanska spel”, fulla av spanska verb och ordförråd för att studera och förbättra din spanska. Studera spanska online och öva i din egen takt med våra olika övningar. Besök även vår flerspråkiga sida spanska överlevnadsordbok, vilket du kommer tycka är väldigt hjälpande. Förbered dig själv för våra spanska klasser på våra skolor i Peru och Argentina och få ut så mycket som möjligt från din vistelse.

  Lär dig om latinska kulturen på spanska

  Lär dig om latinska kulturen på spanska

  Lär dig om den latinska kulturen; Hitta information om den sydamerikanska kulturen och hispanska länder, så som bio, litteratur, music, biografier, recept.

  Latinamerikansk bio

  De bästa filmerna, regissörerna och skådespelare... mer

  Latin amerikansk litteratur

  Från Peru, Argentina, Spanien ... mer

  Latinamerikansk Biografi

  kända peruvianer och argentinares liv ... mer

  Latinamerikanska recept

  det bästa från det latinamerikanska köket ... mer

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentina
Phone. +(54) 911 4189 4878

Hitta oss
website chat software