Skolaktiviteter i Cuzco, Peru - Kulturella Aktiviteter
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Skolaktiviteter i Peru

Cusco, PeruSkolaktiviteter i Peru

Spanskaskolan AMAUTA tillhandahåller en dynamisk och intressent agenda för fritiden med aktiviteter som ett komplement till inlärningsprocessen av det spanska språket. Alla aktiviteter går ut på att socialisera sig i inlärningsmiljön samt öka studentens kunskap om Latinamerikans kultur.

I Peru ingår följande aktiviterer i alla program i Cuzco:

  • Rundvandring i staden
  • Välkomstmiddag för nya studenter
  • Skolevenemang
  • Peruanskmatlagningslektioner
  • Danslektioner
  • Musiklektioner med peruanska instrument
  • Latinamerikanska filmkvällar
  • Avskedsmingel
  • Föreläsningar om Peruansk kultur, samhället och intressanta platser

För att se det aktuella schemat för skolaktiviteter,  klicka här.

 

Välkomstmiddag

När du anländer till Cuzco är alla studenter inbjudna till en fri 3-rättersmiddag på en fantastisk lokal restaurang, första skoldagen. Välkomstmiddagen är en fantastisk chans att träffa dina medstudenter som också just påbörjat sina kurser, samt att lära känna skolan och staden. Dessutom en underbar introduktion till peruansk mat.

Skolevenemang

Vi arrangerar även aktiviteter i skolan för studenterna, så som BBQs eller fester vid särskilda event eller högtider, för att studenterna och personalen ska träffas och ha det trevligt.

Latinamerikanska filmkvällar

Varje onsdagkväll sätter vi upp en stor bioduk på tersassen. Det är som en utomhusbio. Vi visar populära, lokala filmer och populära Latinamerikanska filmer, för att hjälpa dig att öva din förståelse för språket och läsning av undertexterna. Filmer är användbara för att öva och lära sig spanska.

Avskedsmingel

Varje fredagkväll hålls ett avskedsmingel för att saga hej då till alla studenter som har haft sin sista vecka här. Vi ger dem ett certifikat för deras studier och gratulerar dem med goda Pisco Sours och popcorn gjorda av vår hjälpsamma kökspersonal. Detta är en trevlig social sammankomst för att avsluta veckan, detta följs sedan av salsa.

Föreläsningar om det peruanska samhället och kulturen

Varje måndag och tisdag hålls 1-timmes föreläsningar om olika intressanta ämnen som relaterar till livet i Peru. Temana varierar från generella diskussioner om peruansk kultur, till livet förr, familjeliv, traditioner vid olika högtider så som jul och påsk samt diskussioner om traditionell mat och utvecklingen av det peruanska köket. Vi pratar även om lokala intressanta platser, så som fantastiska platser att besöka och historien bakom dem, både från Inkaperioden men även från andra perioder. Medan du får höra lokal information, så övar du även din spanska och din förståelse eftersom alla föreläsningar ges på spanska.

Kulturella workshops
Cultural Workshops
Det erbjuds två kulturella workshops per vecka, helt gratis för alla studenter: salsa, peruansk musik och/eller matlagningslektioner. För dem som är entusiastiska gällande dessa klasser erbjuder vi ett alternativ att boka extra klasser med lokala lärare...
Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website