AMAUTAs Måltider (endast Peru) - Logi
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

AMAUTAs Måltider (endast Peru)

AMAUTA erbjuder en rad olika måltidsalternativ anpassade för att göra din vistelse så trivsam som möjligt. De flesta väljer att äta på skolan - där vi erbjuder typisk peruansk mat - tillsammans med andra elever.

AMAUTAs Måltider för residensboende

Lunch med en lokal familjLunch med en lokal familj

Vårt populäraste måltidsalternativ är att äta på skolan med andra studerande. Vi erbjuder både frukost och lunch för de elever som bor på skolans residens. Till frukost serverar vi färsk fruktjuice, bröd med marmelad och andra tillägg såsom ägg, ost och pannkakor (beroende på veckodag). Lunch är dagens största måltid i Peru och på skolan har vi en fantastisk kock som tillagar utsökta maträtter från hela världen. Detta är ett mycket prisvärt paket och du kan vara säker på att all mat är noggrant utvald och säkert tillagad. Om du gillar att umgås är detta ett bra tillfälle att träffa andra som studerar på skolan. Det är även smidigt då du enkelt kan avnjuta din lunch efter dina morgonlektioner, eller innan eftermiddagslektionerna börjar. Lunchen är hemlagad och består av tre rätter, sju dagar i veckan.

Lunch med lokal familj

För de som ordnat eget boende men vill uppleva det kända peruanska köket med lokalbefolkningen erbjuder AMAUTA chansen att varje dag äta lunch med en familj. Lunch är dagens största och viktigaste måltid och väldigt familjeorienterad. Med detta alternativ kan man som elev dra nytta av tillfället att öva på sin spanska samt lära sig mer om den lokala kulturen, samtidigt som du bor själv. Detta alternativ erbjuder lunch fem dagar i veckan. För de som bor hos en värdfamilj ingår lunch med dem sju dagar i veckan.Lokala restauranger

Runt stadskärnan finns det ett stort urval av restauranger, men hur kan man veta vilka som erbjuder bra mat till ett bra pris? Med vårt restaurangpaket kan elever äta sin dagliga lunch på olika restauranger med bra standard och kvalitet. Detta paket inkluderar lunch fem dagar i veckan.

Vill du lära dig med om Peruansk och Argentinsk mat?
Kök LatinWeiterlesenCarne al horno
Kök LatinLäs merMatambre al libro
Kök LatinLäs merÑoquis de papa
Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Hitta oss
add chat to your website