Spanskkurser - AMAUTA Spanskskola
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spanskkurser

Våra elever i Spanskkurser
AMAUTA erbjuder en stor variation av spanskkurser för alla åldrar och nivåer. Vi kräddarsyr inte bara lektionerna och farten efter vad som passar dig bäst utan använder även metoder där lärare och elever samspelar på en personlig nivå.

Vi tror att de goda resultaten som våra interaktiva metoder har visat beror på den personliga uppmärksamheten som du får av våra lärare. På grund av detta består alla klasser av ett fåtal elever och är utformade efter elevernas kunskaper. Första dagen på kursen börjar med ett muntligt och skriftligt "placeringstest" för att vi ska få en så

Du kan välja mellan grupp- eller privatlektioner, en kombination av båda eller något av våra fördjupningsprogram. Du kan även välja att kombinera dina spanskstudier med olika utflykter och äventyrsaktiviteter såsom vandringar, forsränning och paragliding.

Du kan snabba på din inlärning genom att bo hos någon av våra värdfamiljer och samtidigt uppleva den lokala kulturen. Du kan också välja att studera spanska på någon av våra specialdestinationer för att komma bort från de andra turisterna. Du kan t.ex. studera i Tambopata I Amazonasregnskogen eller i den fridfulla lantidyllen Pampa.

Du kan välja att bli mer insatt i peruansk eller argentinsk kultur genom att ta del i vårt kulturprogram; ett program som kombinerar spanskstudier och workshops inom dans, musik, matlagning, vävning och mycket mycket mer. Dessa aktiviteter ger dig en insikt i den kultur och det land du valt att studera i.

Kulturprogrammet ger dig en omfattande uppfattning om det kulturella området du valt att studera. Vi har även massor av tilläggsaktiviteter inom området kultur varje kväll. Alla aktiviteter ger dig chansen att lära dig något nytt på ett roligt och dynamiskt sätt samtidigt som du får ett större förstående för den Latinamerikanska kulturen.

Alla AMAUTAkurser innehåller följande:

  • Grammatisk teori och praktik
  • Övningar för att öka vokabulär och förbättra uttal,
  • utveckling av hörförståelse, skrivning och läsförståelse med hjälp av tidningar, sånger och lokal litteratur
  • Tekniker av muntlig kommunikation, guidade konversationer och rollspel.
Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website