*Verification code
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Spanska för Familjer

Spanska för Familjer

Visste du att forskning visar att barn som utsätts för utländska språk vid en tidig ålder gagnas i deras språk- och läsfärdigheter. Missa inte chansen att ge dina barn ett försprång.

AMAUTAs spanskprogram för familjer inkluderar fler faciliteter anpassade för barn i alla åldrar. Vårt program är utformat för att ge alla i familjen en fantastisk semester under tiden ni lär er spanska.

Barnens klassrum är ljusa, intressanta och färgglada. I barnens undervisning används många olika typer av material såsom videos, musik samt läroböcker för barn. Kursen anpassas efter era barns åldrar. Om du har barn under 6 år kan de tas om hand av en professionell Nanny under eftermiddagarna.

Vi har en mängd utflykter planerade för helgerna som anpassas efter era barn oavsett ålder. I Peru kan hela familjen åka på aktiviteter som forsränning, ridning, cykling, hajking, eller åka till en bondgård i heliga dalen där barnen kan klappa lamor eller mjölka kor. Vi arrangerar även kreativa workshops där barnen får lära sig att spela traditionell musik, göra smycken eller keramik.

I Argentina går utflykterna till djurparken, Rosedale Lake, en båttur till staden Tigre eller till en av herrgårdarna omkring San Antonio de Areco. Att göra ett söndagsbesök i Mataderos är ett jättebra sätt att lära sig om livet på landsbygden och gauchokulturen. Vi annordnar kreativa workshops t.ex. i traditionella instrument, tango och läderarbete.

Vad din familj än gillar finns det mycket att välja mellan på våra olika destinationer. Vi kommer att göra er semester till en härlig och livsberikande upplevelse. Cusco är den arkeologiska huvudstaden av Sydamerika, beläget högt upp i de andiska bergen omringat av inkaruiner medan Buenos Aires lever och andas kultur, teater, dans och bio. Välj din destination och låt oss ge er en fantastisk upplevelse.

Vi kan även arrangera andra delar av din resa. Både Peru och Argentina har vackra landskap. Kanske vill du ta med hela familjen till Machu Picchu, Iguazu-fallen, eller till Perus djungel; eller ta med barnen för att se pingviner på Peninsula de Valdes eller åka skidor i Patagonia.

Boendealternativ för spanska för familjer
Spanish for Families Accommodation
Om du vill få ut det mesta av din semesterupplevelse rekommenderar vi starkt att bo hos en latinamerikansk familj. Om det är möjligt försöker vi placera dig i en familj med barn i samma åldrar som dina egna, för att skapa så många lekmöjligheter som möjligt. Detta är ett jättebra sätt att praktisera spanska samtidigt som du lär dig om en ny kultur…
Spanska för barn (6-12)
Spanish for Kids
Varför inte låta dina barn få en tjuvstart i den spanska språket. Att lära sig ett språk i ett land där du kan praktisera det är det bästa sättet att lära sig på, och det gäller även för dina barn…
Spanska för tonåringar (13-17)
Spanish for Teens
Tonåren är en väldigt spännande, förvirrande och utmanande tid för unga personer. De är inte längre barn men ännu inte vuxna. Därför har vi tagit fram ett program med strukturerade lektioner där de inte blir behandlade som små barn…
Tonårsspanska och aktvitetsläger
Teen Spanish and Activities Camp
Om mamma och pappa är upptagna med arbete, reser runt i Peru eller Argentina, eller studerar på AMAUTA och vill att deras barn ska ha en så härlig upplevelse som möjligt, varför inte låta dem delta i vårt två veckors långa tonårsspanska- och aktivitetsläger!? Vi har tre olika destinationer: heliga dalen i Peru, den peruanska regnskogen eller Buenos Aires. Det är en upplevelse de aldrig kommer glömma!
Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentina
Phone. +(54) 911 4189 4878

Hitta oss
website chat software