*Verification code
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Spanska och Salkantayleden (Peru)

Spanska och Salkantayleden

Salkantay-vandringen,som också är känt som "den alternativa Inkaleden", är en av de mest populära hajkerna i Cusco. Dess popularitet har växt särskilt mycket nu när den traditionella Inkaleden bokas upp relativt fort.

Denna hajk är ett utmärkt vildmarksalternativ för de som vill undvika de mer överbelastade rutterna. Denna går igenom de andiska bergen och går sedan ned till den höga djungeln. Denna fantastiska resa kommer att ta dig genom en rad underbara ekologiska zoner. Upplev synen av sparsamt beväxta fjällbetesmarker och två spektakulära istäckta bergstoppar innan du går ned genom en subtropisk skog.

Besöket till Machu Picchu på dag fem är än mer stimulerande efter att ha vandrat genom tuff terräng för att anlända till inkafolkets kända citadell. Eleven kommer att närvara på vår gruppkurs i Cusco under första veckan och vandra under andra veckan. Ytterligare veckor med spanskastudier kan även bokas vid förfrågan. Boende under veckan i Cusco ingår inte, däremot inkluderas boende, måltider, campingutrustning, transport och en professionell guide under vandringen. Det finns inga satta avgångsdatum eller minst antal personer.

Vänligen observera att det inte organiseras några spansklektioner under vandringen och att endast en guide kommer att följa med studenterna. Om du vill studera spanska och även dra nytta av detta unika tillfälle att vandra genom de magnifika andiska bergen tillsammans med din lärare kan du anmäla dig till det fantastiska programmet: Spanska och Trekking. .

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentina
Phone. +(54) 911 4189 4878

Hitta oss
website chat software