Spanska och Spiritualitet - Spanskkurser
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spanska och Spiritualitet

Spanska och Spiritualitet

Peru anses vara ett av de mest spirituella platserna i världen och med detta program har du möjligheten att lära dig mer om dig själv genom meditation, ceremonier och andiska ritualer. Medan du får en bättre självinsikt kan du samtidigt fördjupa dig i inkafolkets fascinerande myter och tro.

Ett av programmets höjdpunkter är en meditationsvandring genom de heliga bergen till Machu Picchu, ett område med intensiv magnetism. Vår guide kommer att vara en schaman (andisk präst) och våra intruktörer i de andra aktiviteterna är profesionella guider. Inkluderat i detta är en läsning i kokablad, ett "Baño de Florecimiento" (reningsbad) och "Pago a la Tierra" (betalning till jorden) där vi kommer att erbjuda gåvor för att skapa harmoni med de andiska gudarna. Vi kommer även att besöka de välbevarade ruinerna längs Inkaleden för att få ytterligare förståelse för symboliken i andisk kultur.

För att vidare förstå den peruvianska kulturen kommer vi att studera spanska under den första veckan av programmet på AMAUTAs skola i heliga dalen (2 sessioner per dag). Lärarna kommer att lägga tyngdpunkt på kommunikation och lära ut speciella fraser och ord så vi får en bättre förståelse för termerna och teorierna som vår spirituella guide i bergen kommer att använda.

AMAUTAs skola i heliga dalen (Sacred Valley) är en rofylld tillflyktsort, perfekt för spirituell reflektion och avslappning. Under eftermiddagarna och helgerna kommer vi att besöka olika delar av den heliga dalen, t.ex. det mystiska Ollantaytambo. I Cusco kommer vi att besöka inspirerande inkaruiner (t.ex. Tambomachay, en plats för andlig rening, och Coricancha, den andiska världens religiösa center och det stora soltemplet).

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Hitta oss
add chat to your website