Spanska och Yoga - Spanskkurser
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spanska och Yoga

Spanska och Yoga

Ta hand om och unna din kropp med vårt Spanska och Yoga-program. Den Heliga Dalen (Sacred Valley) är utan tvekan en av de mest sprirituella och inspirerande platserna i världen. Kombinera en avslappnande yoga-kurs med spanskastudier medan du fördjupar dig i den peruvianska kulturen.

Deltagare i denna kurs tar dagligen del av vår fyra timmars interaktiva spanskakurs i grupp, och utövar två timmars yoga tre gånger i veckan. Den första veckan kommer vi att spendera på vår skola i Cusco där du antingen bor hosen värdfamilj eller på vår skolresidens. Den andra veckan beger vi oss till Inkafolkets heliga dal (Sacred Valley, Valle Sagrada) tillsammans med kursens spanskalärare och yogainstruktör. Här kommer vi att njuta av lugnet, friden och det rustika livet i en typsikt andisk by. En avslappnande massage ingår för alla deltagare.

Yogaklasserna kommer att hållas i en av skolans trädgårdar eller i närheten av de kända ruinerna, med utsikt över Cusco och Pisacs imponerande dalar. Klasserna är baserade på hathayoga, poweryoga och anusarayoga. Din instruktör kommer att guida dig genom de olika hållningarna som är utformade för att bygga styrka, balans och en bättre hållning. Detta program är utformat för att balansera ditt sinne, kropp och själ. Vare sig du är nybörjare eller har flera års erfarenhet kommer detta program att ge dig de nödvändiga verktygen för att berika och fördjupa din utövning.

2018 har denna kurs startdatum 7 maj, 2 juli och 10 september.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Hitta oss
add chat to your website