*Verification code
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Spanska och utflykter i Argentina

Spanska och utflyktsprogrammet i Argentina tillåter dig att utforska Argentina och delta i en rad olika turer och utflykter under tiden som du lär dig spanska. Detta program inkluderar 50h av spansklektioner (grupp eller privat) och sträcker sig över 3 veckor (extra veckor med med alternativa utflykter kan arrangeras). Programmet inkluderar även flertalet utflykter, t.ex. ett besök till den vackra staden de Tigre, de världsberömda Iguazú-fallen likväl ett besök till ett av de berömda “estancias” på landsbyggden. Andra utflykter är en stadsvandring i Buenos Aires, lokal tango-show och middag m.m.

Spanska och utflytker i Peru
Spanish and excursions in Peru
Peru är ett såpass vackert land att det är en skam att spendera för mycket tid inne i klassrummet! För de som håller med finns AMAUTAs spanska och utflykts-program. I kombination med en spanskkurs kommer du ha möjlighet att ta del i så många olika turer och utflykter som möjligt. Detta tillåter dig att se vad landet har att erbjuda.
Spanska och utflykter i Argentina
Spanish and Excursions in Argentina
Spanska och utflyktsprogrammet i Argentina tillåter dig att utforska Argentina och delta i en rad olika turer och utflykter under tiden som du lär dig spanska. Detta program inkluderar 56h av spansklektioner (grupp eller privat) och sträcker sig över 4 veckor (extra veckor med med alternativa utflykter kan arrangeras). Programmet inkluderar även flertalet utflykter, t.ex. ett besök till den vackra staden Cordoba, de världsberömda Iguazú-fallen likväl ett besök till ett av de berömda “estancias” på landsbyggden. Andra utflykter är en stadsvandring i Buenos Aires, lokal tango-show och middag m.m.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentina
Phone. +(54) 911 4189 4878

Hitta oss
website chat software