Spanska och Utflykter i Argentina - Spanskkurser
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spanska och Utflykter i Argentina

Spanska och Utflykter i Argentina

Argentina är ett såpass vackert och häpnadsväckande land att det är skamligt att spendera för mycket tid i klassrummet! För de som vill ha tillfället att utforska och upptäcka Argentina, samt delta i diverse turer och aktiviteter medan de erövrar det spanska språket, är AMAUTAS SPANSKA OCH UTFLYKTER-paket det bästa alternativet.

Detta program inkluderar totalt 50 timmars spansklektioner (en kombination av individuella och grupplektioner) tillsammans med flera utflykter i Buenos Aires, Argentina. Kursens totala längd är 3 veckor, men extraveckor (med alternativa utflykter och resor) kan bokas vid förfrågan. Utnyttja allt detta land har att erbjuda! Boende under kursen kan arrangeras hos en värdfamilj eller på studentresidenset. Var vänlig notera att boende medför en extra kostnad förutom under vissa helgutflykter (Iguazu).

Detta paket inkluderar en stadsvandring i Buenos Aires som ger dig en djupgående introduktion till dess historia, arkitektur, kultur, anekdoter och hemligheter; ett besök till ett av landsbygdens kända boende (the Pampa) - inkluderar ridning och expertryttare som demonstrerar sina färdigheter på sina Criollo-hästar - likväl ett guidat besök till ett naturreservat och den lokala djurparken; en lokal tangoshow med middag och ett besök till det kända MALBA-muséet.

Vi kommer också att njuta av en trevlig dagsutflykt till Tigre, helgutflyktsmålet för Porteñoserna. Där kommer vi att segla mellan de hundratals öar som utgör Parana floddeltat, ett naturreservat med stor ekologiskt mångfald vid floden Rios mynning.

Under en helg kommer vi att besöka de världsberömda IGUAZÚ fallen (med nattbuss). Inkluderat är en komplett guidead tur till den Argentinska sidan av nationalparken med en otrolig utsikt över fler än 200 vattenfall. Du har också chansen att följa med på den friilliga Great Adventure seglingen som kommer ta dig på en tur runt fallen, och att ta ett tåg till djävulens gap. Det finns även möjlightet till ett kort besök på den Brasilianska sidan av Iguazu fallen. Därifrån kommer du ha en panoramautsikt över fallen som du besökt dagen innan. Vilken upplevelse!

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Hitta oss
add chat to your website